Как една кола която е вкарана в БГ няма нито транзитен номер нито друг може да се провери как се държи на пътя ?
И дали е наред всичко в движение
Питане за оглед на кола
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
Питане за оглед на кола
Последна промяна от S_T_I_N_G на Съб 24 мар 2012 15:25, променено общо 1 път.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Питане за оглет на кола
по добре си редактирай първо заглавието.пише се оглеД. 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане за оглед на кола
Трябва да има поне транзитни номера! Няма как да я караш без номер, защото ако те пипнат има вероятност да я запечатат с лепенки и преберат в РПУ-то и да ти сложат глоба!
Затова трябва да има транзитни номера, за да можеш да я караш! А там си е цифра и ако не ти хареса колата, транзитните номера си отиват, димек хвърлени пари на вятъра! Аз затова си тествах кола с номера и я взех, макър и да не излезна после сполучлива, така че такива без транзитни номера, няма смисъл да ги караш!
Затова трябва да има транзитни номера, за да можеш да я караш! А там си е цифра и ако не ти хареса колата, транзитните номера си отиват, димек хвърлени пари на вятъра! Аз затова си тествах кола с номера и я взех, макър и да не излезна после сполучлива, така че такива без транзитни номера, няма смисъл да ги караш!
- S_T_I_N_G
да това ми е ясно за транзитните номера и прочие
Просто се замислих тогава как може да си купи човек кола която няма номера или да я тества
Защото всеки кола карана в БГ не взимай ... Ок няма ама като няма номера какво да плащам за транзитни номера за да тествам дали върви и как се държи няма смисъл така е да
Явно ще е със бг регистрация направо
до това стигнах

Просто се замислих тогава как може да си купи човек кола която няма номера или да я тества

Защото всеки кола карана в БГ не взимай ... Ок няма ама като няма номера какво да плащам за транзитни номера за да тествам дали върви и как се държи няма смисъл така е да

Явно ще е със бг регистрация направо

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Това ,че е нов внос не е гаранция ,че колата е читава.На времето като купих пежото беше в много по добро състояние когато го продавах.А това за номерата ,хванат ли те е голямо приключение .Лично полицая ми го каза .Ама не можа да ме хване ,взех един авер пак полицай и си я закарах до Кат.Без да я пробвам ,всичко на късмет ,но тя пък излезе читава!
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Преди 2-седмици купихме джип за фирмата от гр Пловдив.Джамбазите отначало не даваха да пробваме джипа в движение тъй като няма номера.Но като видяха че сме сериозни го изкараха и му сложиха английски номера
а джипа е внос от Италия.Както и да е пробвахме харесахме и полицаите ни видяха като го караме.Като се прибрахме в авто къщата бяха там но не направиха проблем.Платихме и газ с Английските номера.След това си го регистрирахме в Търговище.

- S_T_I_N_G
ммм да аз не съм и мислил да карам без или с някакви номера
А за късмета
карък съм си хахаха
Е както каза колегата купил го е на късмет и така
Жена и кола ....
Благодаря все пак за мненията и съветите

А за късмета

Е както каза колегата купил го е на късмет и така

Жена и кола ....
Благодаря все пак за мненията и съветите

- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
джамбазите трябва да имат такива платени номера в къщата, могат да се слагат на различни автомобили (купуват се от кат и са скъпички),но как да купиш кола като не я видиш как се държи на пътя
, ако тарикатчетата ти се дървят и не искат да я изкарат ги отсвири , колицата не е читава.

-
- Автомобил: bmw
- Двигател: dizel
- Контакти:
хващаш един катаджия(познат),и ще си я тесстваш колкото искаш. 

Последна промяна от kraskko на Сря 29 авг 2012 20:17, променено общо 1 път.
По принцип до/зад всяка автокъща има някакъв път, по който може да тестваш колата. Предполага се, че там никой няма да задиря за номера. Правиш няколко тигела и това е...и пак всичко е до късмет, така се вижда евентуално окачване, ряз, спирачки...за останалото се вижда поне след 100-на км. Това е мое мнение. Успех!
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
С няколко тигела нищо няма да разбереш.Бях писал за едно мое приятелче дето взеха едно БМВ от Хасково.Колата е като нова !Дойдоха до Варна без проблеми и то в най голямата зима.Обаче сега излязоха на яве доста неща.Жена ,кола и прасе........!!!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
rokera671 написа:С няколко тигела нищо няма да разбереш.Бях писал за едно мое приятелче дето взеха едно БМВ от Хасково.Колата е като нова !Дойдоха до Варна без проблеми и то в най голямата зима.Обаче сега излязоха на яве доста неща.Жена ,кола и прасе........!!!
OFF: Мда,помня го този баварец дето се изказах скептично за него а ти после викаше че бил екстра даже си дошъл на ход от Хасково до Варна ....все едно това е някакъв вид подвиг за всяка кола

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се !!От Перник!!Хасково ми е в главата заради изложбата на немски овчарки!1 

- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
Много неща могат да се забележат от 5км обиколка, не всичко разбира се, но просто трябва да имаш "очи" да ги видиш 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голфа го купих както беше върху платформата, след 60 000 км. не съжалявам