Търся охраняем паркинг в Овча купел

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Re: Търся охраняем паркинг в Овча купел

Мнениеот calm » Пет 23 мар 2012 11:28

kristianatanasov написа:
ostavime написа:Типично за форумите напоследък. Зададен е кратък, конкретен и ясен въпрос.Някак си остроумието на останалите не се вписва в темата.

Къде го видя този ясен въпрос?!? Ти имаш ли представя че реално питаш за три квартала?Аз съм от ОК1 и в този периметър за който питаш сигурно знам 20-25 платени паркинга.Да не очакваш сега да почна да ти ги изреждам в списък с точни данни за тях?
ЗА АКЪЛ ДОШЪЛ,АКЪЛ ДАВА!Еми тогава оправяй се сам!

Що така колега "да се оправя сам"?! Аз съм в ОК2. Там са около десетина. Твоите 25 и моите 10, правят 35. Да направим каталог с адресите, свободните места, цените и снимков матрял и др. шукарийки, да пробваме тези които още не сме пробвали, да изкажем мнение след това...

Към автора:
Няколко човека изразиха желание да ти помогнат, но не знам дали правилно дефинираш значението на тази дума. Нали на истина не очакваш хората живеещи в тези квартали да ти изреждат паркингите докато намерят най- доброто за теб. Овча купел е около 39хил. декара, предполагам има около стотина паркинга. Дай някакви отправни точки или :търсачкаа или почвай да циркулираш в района си и си търси сам death

Потребителски аватар
ostavime
Автомобил: Мазда
Двигател:

Re: Търся охраняем паркинг в Овча купел

Мнениеот ostavime » Съб 24 мар 2012 17:36

Оправих се. :)
Добри хора ми помогнаха.
Благодаря на всички.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”