Трябва ли да 'освирваме ' наглите мотористи, които на кръстовище не чакат а се провират между колите ?
Днес за малко да си отворя вратата на един, който се опитваше да ми счупи огледалото. Вече така ще се пристроявам за да не могат наглите мотористи да се провират. Има ли хора които подкрепят тази 'инициатива ' ?
Трябва ли да 'освирваме ' наглите мотористи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sp_konsulov
- Автомобил:
- Двигател:
- svedbg
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF
- Контакти:
Re: Трябва ли да 'освирваме ' наглите мотористи
не, мисля че просто трябва да се оглеждаш 

- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
Аз лично не виждам проблем даже като видя моторист и му правя път! Така или иначе като светне зелено пак ще е най-отпред
а тва да спираш нарочно за да неможе да мине е доста неумна постъпка!

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Яд те е, че ти чакаш, а той не?
От такива абитуриенти ми е писнало, дето само се набират на волана да натискат БИБИТКАТА... Спрете се малко понякога ме боли главата
От такива абитуриенти ми е писнало, дето само се набират на волана да натискат БИБИТКАТА... Спрете се малко понякога ме боли главата

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Аз лично не ги засичам нарочно, но и няма да се дръпна специално да може някой да се шмугне между колите. Ако не ме лъже паметта правилника е еднакъв за всички участници в движението, щом мотористите искат да ги зачитаме добре, но нека и те да отвръщат със същото.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
За жалост по-голямата част от мотористите са абсолютни тупани и потенциални донори. Карат как им е кеф, не спазват никакви правила, а после се цупят, че видиш ли никой не ги пазел на пътя...
Дразнят ме до толкова, че като се направи на герой на пътя, наруши 10 правила и ми се натресе на колата... после аз трябва да го лежа. Ей за тва не ги кльопам бастуните и като видя някой донор гледам бързо бързо да се разкарам в най-далечната лента та да си троши манерката на спокойствие без да ме ангажира
Дразнят ме до толкова, че като се направи на герой на пътя, наруши 10 правила и ми се натресе на колата... после аз трябва да го лежа. Ей за тва не ги кльопам бастуните и като видя някой донор гледам бързо бързо да се разкарам в най-далечната лента та да си троши манерката на спокойствие без да ме ангажира

да се изкажа преди темата да бъде заключена щото до това води общо взето...към колегата с първия пост и "инициативата" която поема до нищо хубаво няма да доведе /лично към него/.Не бъди такава бедна душица с комплекси,кято някой е решил да бъде по мобилен и иска да стига по бързо от точка А до точка Б просто го пропусни...една ли се опитва да ти мине по тавана за да продължи....в цяла европа е така...мотористи,скутеристи се бутат между колите..и ако не е така,защо аджеба ще си карат моторите ако трябва да се редят зад колите в трафика...както и да е,да не задълбаваме,бъди по толерантен пък ако някой иска да ти чупи огледалото ей така без причина щото си го е познал примерно,това вече е друга работа...
П.П.;ако случката ти е от днес,разбираемо,беше откриването на мотосезона и имаше около 21892342 мотора...споко,утре няма да е баш така!
П.П.;ако случката ти е от днес,разбираемо,беше откриването на мотосезона и имаше около 21892342 мотора...споко,утре няма да е баш така!
Последна промяна от jrc2 на Съб 24 мар 2012 23:03, променено общо 1 път.
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Не стига,че натоварено с коли,ами и тези идиоти се бутат...
Един такъв преди няколко дни в града,за да ме задмине щеше да влезе в насрещното при положение,че нямаше нужната дистанция!Разбира се,път не му дадох!Ще вземе да ми залитне пред колата,че после трябва и да го лежа...
Нямам никакво специално отношение,когато спазват Здвп!Но те се имат за безсмъртни,задръстванията,дистанцията и скоростта за тях не важат
А днес по новините са се замолили за толерантност...
Един такъв преди няколко дни в града,за да ме задмине щеше да влезе в насрещното при положение,че нямаше нужната дистанция!Разбира се,път не му дадох!Ще вземе да ми залитне пред колата,че после трябва и да го лежа...

Нямам никакво специално отношение,когато спазват Здвп!Но те се имат за безсмъртни,задръстванията,дистанцията и скоростта за тях не важат

- zvera92
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател:
....
Последна промяна от zvera92 на Съб 24 мар 2012 23:31, променено общо 1 път.
Не трябва да се съди за човека по това какво кара...ако си сельо дали на мотор,каруца или кола..той ще си прави същите магарии,просто с мотор се правят едни с кола други..замислете се,който си има нужното възпитание,ще те мине и задмине без да ти попречи грам и няма да го усетиш.това е.
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
много жалки душици има във форума, за съжаление...
и внимавайте с тия инициативи, да не слезе някой от мотора и да ви напомпа главата
и внимавайте с тия инициативи, да не слезе някой от мотора и да ви напомпа главата

- rosi17go
- Автомобил:
- Двигател:
Такива мъже харесвам

pe6kata написа:много жалки душици има във форума, за съжаление...
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Само веднъж съм закачал огледало без да искам,бях се разсеял.Спрях върнах се и човека нямаше претенции понеже нищо му нямаше
П.П. Ако спираш така,че да не могат да минат,нищо чудно,че ти закачат огледалата-то е близко до акъла и няма нужда да си учил атомна физика за да се сетиш
Иначе един си го получи огледалото в скута даже веднъж с директна пратка,но това бе след изключително нагли постъпки нарочно,няколко на брой в движение от паметника Левски до аптека
П.П. Ако спираш така,че да не могат да минат,нищо чудно,че ти закачат огледалата-то е близко до акъла и няма нужда да си учил атомна физика за да се сетиш

Иначе един си го получи огледалото в скута даже веднъж с директна пратка,но това бе след изключително нагли постъпки нарочно,няколко на брой в движение от паметника Левски до аптека

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
pe6kata написа:много жалки душици има във форума, за съжаление...
Те щото само мотористите помпат, а тия с колите чакат някой да ги напомпи... Много помпаджии в тоя форум, много нещо, много чудо. Човек да го е страх да си кара колата да не го напомпат некъде...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”