draganeski написа:Фланци ще се слагат 10мм. предни и 15мм. задни... Гумите са 205/45/16.
Аз съм с такива джанти с 15мм. фланци и си търся фланци 20-25мм. направи си сметката

draganeski написа:Фланци ще се слагат 10мм. предни и 15мм. задни... Гумите са 205/45/16.
draganeski написа:Сега ще свети в такъв цвят какъвто е цвета на крушката. В момента са бели (обикновени). И мога да кажа, че като са така светят много по-силно отколкото оранжеви, червени или друг цвят крушки.
T.C.T. написа:draganeski написа:Сега ще свети в такъв цвят какъвто е цвета на крушката. В момента са бели (обикновени). И мога да кажа, че като са така светят много по-силно отколкото оранжеви, червени или друг цвят крушки.
По закон нямаш право да сменяш цвета на светлините.Затова си потърси някакви диодни или каквито намериш там оранжеви крушки.Иначе на визия си ги докарал мигачите.
Чакаме развитие с бронята.
Y.J написа:Няма Джаро няма Маро ...
тука има нов шев и това е draganeski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZeroCool написа:T.C.T. написа:draganeski написа:Сега ще свети в такъв цвят какъвто е цвета на крушката. В момента са бели (обикновени). И мога да кажа, че като са така светят много по-силно отколкото оранжеви, червени или друг цвят крушки.
По закон нямаш право да сменяш цвета на светлините.Затова си потърси някакви диодни или каквито намериш там оранжеви крушки.Иначе на визия си ги докарал мигачите.
Чакаме развитие с бронята.
Мойте мигачи на калниците са с обикновенни крушки от около 4 години..може и повече....и е много субективно тва за цветовете на светлината....аз съм вижал разни типове със сини крушки в страничните мигачи....това вече е грубо
Чл. 10. (1) Моторно превозно средство или тегленото от него ремарке е
технически неизправно, ако има някоя от следните повреди или неизправности:
12. по осветителната уредба:
а) изменени са броят, типът, цветът и разположението на предписаните светлини,
с изключение на светлините за мъгла;
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта