Ако някои има идеи нека ги сподели.
Волана ми е изтрит - как да го възстановя
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Волана ми е изтрит - как да го възстановя
Здравейте,имам едно въпросче относно волана на колицата.Значи моя волан е кожен фабрично,обаче незнам какво точно преебах та се изяде отгоре(лющи ми се в ръцете и други такива гадости
) Та мислех си да ми предложи някой претапициране или нещо друго подобно.В търсачката намерих някакъв человек к'дето обличал волани за 70лв,мъничко соленичко ми се струва.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Варианти
-Намираш по-запазен от някоя морга и го подменяш но цената ще е съпоставима с претапициране при майстор
-Продават едни кожени ленти, които позволяват само да си го "тапицираш" но резултата няма да ти хареса
за друго не се сещам..
Лично за мен най-добрият вариант си остава ако намериш изключително запазен волан да го вземеш... но това е почти невъзможно..
та отиваме наварианта тапицер
-Намираш по-запазен от някоя морга и го подменяш но цената ще е съпоставима с претапициране при майстор
-Продават едни кожени ленти, които позволяват само да си го "тапицираш" но резултата няма да ти хареса
за друго не се сещам..
Лично за мен най-добрият вариант си остава ако намериш изключително запазен волан да го вземеш... но това е почти невъзможно..
та отиваме наварианта тапицер
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж ето тази тема. Там посочените цени за тапициране на волан са 20, 30 лева. Успех 

- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти: