Вече е незаконен, не един ден или два дни, ...доколкото знам е факт !
Не знам с такива лупи как ще свети с халогенна лампа, спрямо рефлектора !?
Слаби фарове на Пасат Б4
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: Слаби фарове на Пасат Б4
kristianatanasov в секцията за дългите съм сложил по една изгоряла обикновена крушка че да не седят дупки 

- kirqka_85
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги , нямам намерение да споря с никой от 4 години си карам и двете си коли с ксенон на рефлектор и нямам никакви проблеми от страна на органите на КАТ нито на техническите прегледи! 

- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
kirqka_85 написа:Колеги , нямам намерение да споря с никой от 4 години си карам и двете си коли с ксенон на рефлектор и нямам никакви проблеми от страна на органите на КАТ нито на техническите прегледи!
Пожелавам ти да проимаш

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Хора,дайте да не обръщаме темата за ксенон,има си такава тема....Просто има технически пунктове където няма да те пуснат на преглед,но съм говорил със катаджий, и са ми казали че никой не им е казал да глобяват заради слаган ксенон..така че за сега няма проблем!
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Имах среща със контролните органи заради ДРЛ-а. Нали съм със двусекционната хела и шапката ме пита какви са тия фарове от далече светели пък като съм наближил и угаснали
Искаше да пише и му обяснявам че това е ДРЛ и онзи бастун ми казва "ама тези пасати заводско нямат ДРЛ". От там аз му отпрах контра върос ти колко пасата със такива фарове си виждал при което ме изгледа мноооого тъпо.
И със ксенона е същото. Със регулирани фарове не виждам къде е проблема?

И със ксенона е същото. Със регулирани фарове не виждам къде е проблема?
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
проблема е че масово светят къде си искат. една кола с ташак ксенон неможе да се сбърка, идвайки нощно време
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Всички с нерегулирани фарове заслепяват, без значение дали са с ксенон или не. Не знам защо но към тези с ксенон им се обръща специално внимание
А по темата - оригиналната хела за Б4 ако е в добро състояние, с реленца и хубави крушки свети перфектно

А по темата - оригиналната хела за Б4 ако е в добро състояние, с реленца и хубави крушки свети перфектно

- kirqka_85
- Автомобил:
- Двигател:
w_smith написа:kirqka_85 написа:Колеги , нямам намерение да споря с никой от 4 години си карам и двете си коли с ксенон на рефлектор и нямам никакви проблеми от страна на органите на КАТ нито на техническите прегледи!
Пожелавам ти да проимаш
Благодаря ти колега, да си жив и здрав !!!
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Golf_Diesel_ написа:kristianatanasov в секцията за дългите съм сложил по една изгоряла обикновена крушка че да не седят дупки
няма ли начин да се направи така, че като се пуснат дългите на лупите да светят и оригиналните дълги?
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Има начин, просто не съм вързал секцията за дългите, но и няма смисъл.Така или иначе като светнеш ксенона + обикновена крушка на дълги-тя почти няма да се забелязва. 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Секцията за дългите в случая е удачно да се ползва за дневни светлини 

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Diesel_ написа:Има начин, просто не съм вързал секцията за дългите, но и няма смисъл.Така или иначе като светнеш ксенона + обикновена крушка на дълги-тя почти няма да се забелязва.
За светенето през нощта си прав....но знаеш ли кое е гадно?Когато през деня светнеш на някой къси-дълги,я за предимство или друго....При слънчево време когато това става само в лупата се забелязва трудно и могат да се получат конфузни ситуации-Ти даваш предимство на някой,а оня седи и чака

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Не е така, поне при мен де. Досега всеки, на който съм премигнал ме е отчел. Ако си с оребрени стъкла пред лупата... тогава може и да не видят 

- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
да, но като караш през междуселски път примерно, няма осветление , няма коли... защо да не си пусна лупите+секцията на дългите.Пак ми се види, че ще има ефект...