Защо....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- badboy_pl
- Автомобил:
- Двигател:
Защо....
....на човечето като си свали гащтите и преди да са го набили вече му е червен гъза Smackbum -нямя логика немислите ли lupe 

- Pav4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Защто....
badboy_pl написа:....на човечето като си свали гащтите и преди да са го набили вече му е червен гъза Smackbum -нямя логика немислите ли lupe
Бате ти си уникалния човек без работа

- !!!xi6tnika!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Защто....
badboy_pl написа:....на човечето като си свали гащтите и преди да са го набили вече му е червен гъза Smackbum -нямя логика немислите ли lupe
мм май никой не е с дедективски умения а

ако незабелязвате на 4ове4ето " Smackbum " като си сваля панталонките дупето му е розово (естествения цвят на кожата)....а след като го набива с пръ4ката му става 4ервено....ако имате добър монитор 6те забележите разликата!та Пав4о бате с лупата др път даси по сръ4ен

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
а?
DragoCL написа:марто пратил съм ти мейл виж го
ЗАШТО

Тука страшно ми харесва. Никога досега не съм живял на открито; но по-рано имах питомна сарига, а на последния си рожден ден навърших девет години. Много мразя да ходя на училище. Плъховете изядоха шестнайсет яйца от шарените кокошки на лелята на Джими Талбът. В тази гора има ли истински индианци? Дайте ми още сос. Вятърът от какво става? Нали от това, че дърветата се люлеят? Ние имахме пет кутрета. Хенк, защо носът ти е толкова червен? Баща ми е пълен с пари. Звездите парят ли? В събота натупах два пъти Ед Уокър. Не обичам момичетата. Жаби се ловят само с връв. Биковете могат ли да реват? Защо портокалите са кръгли? А има ли кревати в пещерата? Еймос Мъри има шест пръста на крака. Папагалът може да говори, но маймуната и рибата не могат. Колко и колко прави дванайсет?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”