Задни амортисъори голф 4
Задни амортисъори голф 4
Здр. коледги искам да ви помоля за съвет за покупка на задни амортисъори за голф 4 тди 110к.с,ако ви е удобно да ми кажете за предпочитана марка и съответно приблизителна цена .Благодаря предварително
- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
Re: Задни амортисъори голф 4
Като цена не мога да ти кажа колега щото колата я взех с тях.Та става въпрос за амортисьори на марката
Boge.Впечатленията ми са добра возия и утойчивост в завой.Карам я трета година и не са мръднали а предишния собственик незнам кога ги е слагал.Незнам как вървят ама май са скъпички
Boge.Впечатленията ми са добра возия и утойчивост в завой.Карам я трета година и не са мръднали а предишния собственик незнам кога ги е слагал.Незнам как вървят ама май са скъпички

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз сменях миналото лято задни, моето е комби. Струваха по 100 кинта с работата, майстора ми ги избира, не са Монро.
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Boge са оригиналните за вграждане от завода.VW слагат Boge от 90-те години още,в днешно време не знам с какви работят,но коли около 2000 година,са си заводски с Boge.
За Голф 4 не помня,но за Бора (уж е същото),се предлагат само газови,няма маслени.Амортисьорите са толкова,около 100-тина лв на парче според марката (аз говоря за Каяба и Билщайн,понеже само с тях работя в последно време).Комплекта прахоуловители и шок тампони (сменят се заедно с амортисьорите за да е ок всичко и да признаят гаранцията,ако се случи нещо) е около 40-50лв, пaк на Boge,цената на Sachs е същата.Смяната става бързо и лесно и не би трябвало да е по-скъпа от 15,макс. 20лв на страна.
Като марка мога да препоръчам Боге,за които не знам с колко гаранция са,понеже не съм слагал такива от много време,Каяба с 2 години гаранция (слагам доста и никой не се е оплакал,ама не ги взимам от Евро07,от където масово ги купуват повечето колеги,защото на мен там ми е малко съмнително качеството) и Билщайн с 1 година гаранция.

За Голф 4 не помня,но за Бора (уж е същото),се предлагат само газови,няма маслени.Амортисьорите са толкова,около 100-тина лв на парче според марката (аз говоря за Каяба и Билщайн,понеже само с тях работя в последно време).Комплекта прахоуловители и шок тампони (сменят се заедно с амортисьорите за да е ок всичко и да признаят гаранцията,ако се случи нещо) е около 40-50лв, пaк на Boge,цената на Sachs е същата.Смяната става бързо и лесно и не би трябвало да е по-скъпа от 15,макс. 20лв на страна.
Като марка мога да препоръчам Боге,за които не знам с колко гаранция са,понеже не съм слагал такива от много време,Каяба с 2 години гаранция (слагам доста и никой не се е оплакал,ама не ги взимам от Евро07,от където масово ги купуват повечето колеги,защото на мен там ми е малко съмнително качеството) и Билщайн с 1 година гаранция.

- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Вземи си 600 нютона...няма да съжаляваш някой ден като си правиш багажника да се отваря автоматично!Няма да правиш двойна работа.18-20лв броя на FEBI....
От Skoda Fabia 1 или от Peugeot 307 sw
От Skoda Fabia 1 или от Peugeot 307 sw
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Колегата не пита за такива амортисьори.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
RoadRunner написа:Колегата не пита за такива амортисьори.
Прав си,извинявам се аз говоря за амортисьори на задната 3/5-та врата....

-
- Автомобил:
- Двигател:
Boge е превъзходен избор, само гледаи да не купиш някое "Boge" за 50 лв. че било по евтино
и да се чудиш после защо ги няма след година 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”