11 дни сбъдната мечта..

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
HarDesT
Автомобил:
Двигател:

Re: 11 дни сбъдната мечта..

Мнениеот HarDesT » Пет 23 мар 2012 17:56

zografski написа:... И аз съм на мнението на колегите, че колата е тоталка и няма смисъл да я правиш. А колкото до това къде си претърпял проишествието, в събота ходих към Боровец да карам борд сутринта и пътя на места беше с лед, имаше даже и 1 катастрофирал сигурно по същия начин като теб(аз карах с 40 и пак превъртаха гумите на моменти), изобщо не си правите сметка по тия завои как карате... кви са тия 100км/ч :screwy ти мислиш ли за човека който возиш и за другите участници в движението... аман от несъобразителни шофиори който се мислят за Шумахер по завоите... На тази отсечка има много проишествия трябва да се внимава, а не да се кара с 100км/ч сори за коментара, но ако се замислиш съм прав. Добре че сте живи и здрави, а пари се изкарват и ламарини се купуват.
Поздрави и дано си вземеш нова любов и нея да я караш по съобразително! :012:

колега първо хората/човека които качам при мен са единствения ми дерт като карам -> сравнително млад шофер съм и аз карах с 55 км/ч - и се завъртях а ме удариха със 100 .... на непознат път със сравнително нова за мен кола не мога да си позволя да карам със 100 а и точно по този път поне колкото видях от него и не искам..... а иначе точно хората които са при мен са ми грижа майната му - ламарина се изправя - 2 човешки живота не са 5000 лева... иначе си прав и съм съгласен с теб

пп: за колата реших във понеделник ще я мятам на моргата дават ми 1000 лева -> нямам възможност да я разкоствам тъй като нямам ни гараж ни инструменти :Х

другата ще е по-хубава (да се надяваме) :)

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Пет 23 мар 2012 18:29

Нищо лично колега просто изказах мнение :)
Поздрави и успех!

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Пет 23 мар 2012 18:37

Леле колега, направо ми стана много кофти като видях колата! Но щом всички са живи и здрави и няма жертви, значи нищо не е станало! Сега занапред гледай да не мислиш за случката, и занапред по-внимателно и кротко и късмета да е с тебе!

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пет 23 мар 2012 21:12

HarDesT написа:....
пп: за колата реших във понеделник ще я мятам на моргата дават ми 1000 лева ....

Жалко за количката :| , но мисля че си взел правилно решение ....

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пет 23 мар 2012 21:28

На мен ми е жал за този, дето се е натресал в завъртялата се в насрещното кола. Аман от пресни шофьори, дето си мислят, че морето е до патката им.
Хората се делят на няколко типа. Умните се учат от чужди грешки, посредствените-от своите, а глупаците - от ничии не се учат.
Че не си от първите, е ясно. Гледай поне да не си от третите... И да не дава Господ да срещнеш на някой завой такъв като теб.

Потребителски аватар
Franto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Franto » Пет 23 мар 2012 23:54

Стига заядливи коментари, звучи все едно пресните шофьори са страхотен проблем. Мисля си, че някой не си спомня от къде е тръгнал. Нека не забравяме, че най-много се давят добрите плувци. Злополуката се е случила, жертви няма. Поуката вярвам е извлечена в пълната си пъстрота.
Другата кола ще е по-хубава, вероятно застрахована в момента на покупката и. И много вероятно с един доста предпазлив собственик зад волана.

Главата горе и поздрави. :)

Потребителски аватар
peterko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peterko » Съб 24 мар 2012 8:51

:( колега за съжаление колата е бая смазана,посукано е купето по не така изглежда от снимките,това няма оправяне а и ако решиш да я правиш ще ти стъпе много,затова продавай я на части а с парите си купи друга,радвай се че на теб ти няма нищо коли се купуват,ламарини се правят:)

HarDesT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HarDesT » Пон 26 мар 2012 2:01

muns61 написа:На мен ми е жал за този, дето се е натресал в завъртялата се в насрещното кола. Аман от пресни шофьори, дето си мислят, че морето е до патката им.
Хората се делят на няколко типа. Умните се учат от чужди грешки, посредствените-от своите, а глупаците - от ничии не се учат.
Че не си от първите, е ясно. Гледай поне да не си от третите... И да не дава Господ да срещнеш на някой завой такъв като теб.

силни думи за човек който съди по снимки, но си прав като цяло - грешиш само за 1 но... дано да е само за него :)

Иначе благодаря на всички колеги.. като взема нова (но чааааак лятото може да си говорим) дано пак сме колеги

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 26 мар 2012 6:18

Този пасат е тотална щета както са ти казали колегите търсиш друг. На всеки може да се случи въпросът е да си вземеш поука и успех със новата кола.

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Сря 28 мар 2012 9:57

HarDesT написа:
zografski написа:... И аз съм на мнението на колегите, че колата е тоталка и няма смисъл да я правиш. А колкото до това къде си претърпял проишествието, в събота ходих към Боровец да карам борд сутринта и пътя на места беше с лед, имаше даже и 1 катастрофирал сигурно по същия начин като теб(аз карах с 40 и пак превъртаха гумите на моменти), изобщо не си правите сметка по тия завои как карате... кви са тия 100км/ч :screwy ти мислиш ли за човека който возиш и за другите участници в движението... аман от несъобразителни шофиори който се мислят за Шумахер по завоите... На тази отсечка има много проишествия трябва да се внимава, а не да се кара с 100км/ч сори за коментара, но ако се замислиш съм прав. Добре че сте живи и здрави, а пари се изкарват и ламарини се купуват.
Поздрави и дано си вземеш нова любов и нея да я караш по съобразително! :012:

колега първо хората/човека които качам при мен са единствения ми дерт като карам -> сравнително млад шофер съм и аз карах с 55 км/ч - и се завъртях а ме удариха със 100 .... на непознат път със сравнително нова за мен кола не мога да си позволя да карам със 100 а и точно по този път поне колкото видях от него и не искам..... а иначе точно хората които са при мен са ми грижа майната му - ламарина се изправя - 2 човешки живота не са 5000 лева... иначе си прав и съм съгласен с теб

пп: за колата реших във понеделник ще я мятам на моргата дават ми 1000 лева -> нямам възможност да я разкоствам тъй като нямам ни гараж ни инструменти :Х

другата ще е по-хубава (да се надяваме) :)

Важното е че сте живи и здрави!За колата аз не бих я дал за 1000лв поне двигатела с кутията продай оттделно.

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Сря 28 мар 2012 9:59

Само от двигателе и скоростите ще вземеш поне 1500лв.

Volkswangel
Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
Двигател: 2015

Мнениеот Volkswangel » Сря 28 мар 2012 11:56

Колега,за този мотор + скоростна кутия + помпата + сума ти други неща от интериора, ами кормилна реика, ами алтернатор, помпи и т.н. 1000лв са си смешка.Зная,че е много лесно от страни да даваш мнения като мен, но опитаи да вземеш повече.

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Чет 29 мар 2012 3:33

Безумие е да го дадеш за 1000лв.

Потребителски аватар
inzovo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот inzovo » Чет 29 мар 2012 3:42

HarDesT написа:Не ме разбирай погрешно колега, не съм спирал да се радвам, днес след като констатирахме, че всички са както преди катастрофата (като изключим стреса) едва сега започнах да се ядосвам за колата, днес ходих да я снимам че.... нямам какво да правя нали...

няма какво да се ядосваш ,щом главата е на раменете тенекиите се оправят и други се купуват :да:

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Чет 29 мар 2012 7:21

Абе то като гледам някои "търговци" какви цени слагат на части от блъснати коли , имам чувството че от една блъсната ще изкарат пари като за една чисто нова :lol: . Но трябва търпение и свободен гараж . А колегата каза че няма такъв , мисля че също не е добра идея да чака мангустерите да му оберат това което е останало от колата . Освен това , до колкото разбрах колата вече я няма и си говорим вече при свършен факт .

Върни се в “Моят Volkswagen”