zografski написа:... И аз съм на мнението на колегите, че колата е тоталка и няма смисъл да я правиш. А колкото до това къде си претърпял проишествието, в събота ходих към Боровец да карам борд сутринта и пътя на места беше с лед, имаше даже и 1 катастрофирал сигурно по същия начин като теб(аз карах с 40 и пак превъртаха гумите на моменти), изобщо не си правите сметка по тия завои как карате... кви са тия 100км/чти мислиш ли за човека който возиш и за другите участници в движението... аман от несъобразителни шофиори който се мислят за Шумахер по завоите... На тази отсечка има много проишествия трябва да се внимава, а не да се кара с 100км/ч сори за коментара, но ако се замислиш съм прав. Добре че сте живи и здрави, а пари се изкарват и ламарини се купуват.
Поздрави и дано си вземеш нова любов и нея да я караш по съобразително!
колега първо хората/човека които качам при мен са единствения ми дерт като карам -> сравнително млад шофер съм и аз карах с 55 км/ч - и се завъртях а ме удариха със 100 .... на непознат път със сравнително нова за мен кола не мога да си позволя да карам със 100 а и точно по този път поне колкото видях от него и не искам..... а иначе точно хората които са при мен са ми грижа майната му - ламарина се изправя - 2 човешки живота не са 5000 лева... иначе си прав и съм съгласен с теб
пп: за колата реших във понеделник ще я мятам на моргата дават ми 1000 лева -> нямам възможност да я разкоствам тъй като нямам ни гараж ни инструменти :Х
другата ще е по-хубава (да се надяваме)