Здравейте колеги ! Първо извинявам се за темата че е в този раздел но незнам към кой спада и извинявам се ако има такава тема. Вече търсих в сайта но не ми излиза това което ме интересува. Значи искам да знам диодните ленти гъвкавите как се вързват в колата било външно или вътрешно кои кабели са за вързване от къде мога да изкарам кабели за да вържа тия ленти като цяло всичко за вързването на тия ленти външно и вътрешно .
Golf 4 1.6 SR
Поздрави!
Golf 4 1.6 SR - Диодни светлини
- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
Re: Диодни светлини
Ползвал съм такива ленти за колата. Лентите са с обозначен плюс(+) и минус(-) в края на лентата. В зависимост от това, къде искаш да ги сложиш, и с какво искаш да ги контролираш (включваш и изключваш), зависи това къде ще се свържат 
Поясни, къде искаш да ги използваш, за да ти помогнем, къде да ги свържеш.

Поясни, къде искаш да ги използваш, за да ти помогнем, къде да ги свържеш.
-
- Автомобил: Golf 4 1.6 101k.
- Двигател:
Еми главно ще е под колата да речем отпред под бронята,острани по прагове,или долу на халогените аз нямам и може самите решетки да заобиколя с лента.Да речем искам като запаля колата и да светват при пускане на къси светлини.
И вярно ли е че "Фуражкаджиите" правят проблем и могат да ти спрат колата от движение тъкмо четах в едни форуми тук??
И вярно ли е че "Фуражкаджиите" правят проблем и могат да ти спрат колата от движение тъкмо четах в едни форуми тук??
Последна промяна от rexxx на Сря 28 мар 2012 16:58, променено общо 1 път.
- cheatereye
Ще се наложи да вземеш захранване от куплунга на фаровете, и по точно от захранването на късите светлини.
-
- Двигател:
Този ли е наи лесния начин? Ако има друг кажете дали с извеждане на жици от бушони четох тука във форумите или някои друг начин?
-
- Автомобил:
- Двигател:
rexxx написа:Еми главно ще е под колата да речем отпред под бронята,острани по прагове,или долу на халогените аз нямам и може самите решетки да заобиколя с лента.
Да направиш снимки, чу ли, че нещо селския тунинг обеднява, трябват снимкииии.... Поне се постарай и сложи предпазител на допълнителните жици, да не се запалиш от доработките, да няма после теми в "На части"
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Golf 4 1.6 SR - Диодни светлини
Колега, може би не на място.... ама защо искаш да си оциганиш колата?
Сложи и няколко лепенки Ремус отзад и мирясай...

Сложи и няколко лепенки Ремус отзад и мирясай...
- Steels
- Автомобил: Arteon SB 280hp
- Двигател: DNFE
иска всеки ден да е Коледа 

- Haralampi
Абе явно не свършват хората, които смятат, че отстрани изглеждат "яко" като от колата се чува "тупси-тупси-тупси" и има блинк-блинк диодчета отдолу, отгоре, отпред, отзад и най-добре и на антенката отгоре 
Разбира се такава кола се кара само с тъмни очила (и в най-мрачните дни).

Разбира се такава кола се кара само с тъмни очила (и в най-мрачните дни).
- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
Струва, че искаш да влезеш в клуба на "Коледните елхи". Забелязал съм, че диодните лети след някакво време на работа и това, че са изложени на какво ли не от околната среда /при монтаж на колата отвън някъде/ започват да светят като свещи и някакси е по-добре да ги няма там където са сложени.
Аз се занимавах да си правя осветление под вратите, което съм описал в тази тема:
viewtopic.php?f=11&t=215310&hilit=led+%D0%BF%D0%BE%D0%B4+%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5&start=45
За т. нар. Неоново осветление под колата мисля, че не си струва да слагаш ленти, а и тия
не се знае с кой задник са се събудили сутринта.
Съвет ако искаш някакво ефектно осветление си го направи със източници на светлина каквито е правилно да се прави. Не слагайте тия ленти където Ви падне
Аз като ходих да си търся за това, което правих питах в магазина ... така и така имате ли от еди кои си ленти и оня ми вика ... аааа от циганските лентички ли... да има, някой хора умират за тях, да има как и на главата си като ореол ще ги ползват
... паднах.
Все пак колата си е твоя, както и решението.
Аз се занимавах да си правя осветление под вратите, което съм описал в тази тема:
viewtopic.php?f=11&t=215310&hilit=led+%D0%BF%D0%BE%D0%B4+%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5&start=45
За т. нар. Неоново осветление под колата мисля, че не си струва да слагаш ленти, а и тия

Съвет ако искаш някакво ефектно осветление си го направи със източници на светлина каквито е правилно да се прави. Не слагайте тия ленти където Ви падне

Все пак колата си е твоя, както и решението.
-
- Двигател:
Всички споко отказах се не ми се режат кабели да вързвам да правя да струвам играчка е .Колкото до оциганяването нямаше да е много 1 2 ленти щеше да е може би отпред под бронята но няма да е .Мисля че имаше някакви светещи тела които се прикрепяха на джантите ама незнам дали пак се режат жици или са на някви батерии ще видем .
- Haralampi
Човече... инвестирай парите в по-честа автомивка - няма по-добър начин да направиш добро впечатление

- cheatereye
И все пак, не се занимавай с неща, който не са ти понятни. Въпроса е много относителен, не е само в това, какво ще сложиш и колко жици ще изрежеш, за да постигнеш това, което искаш! 

- Steels
- Автомобил: Arteon SB 280hp
- Двигател: DNFE
Haralampi написа:Човече... инвестирай парите в по-честа автомивка - няма по-добър начин да направиш добро впечатление![]()

-
- Двигател:
Винаги на ръка сам си мия колата в автомивката слагат много силни препарати и за някои друга година ти разбива лака от дъно . Съвет от майстор бояджия който е наблюдавал това нещо с 2 коли правени от него по 1 и същи начин с една и съща боя едната за 2 години лака и заминал но автомивките не са били отминавани на път през там а другата кара и до сега с същата си боя и блясък но измивана ръчно с обикновени домакински препарати 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”