Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
maerto
Автомобил: VW Golf 4 2001
Двигател: 1.6 16V AUS

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот maerto » Сря 28 мар 2012 19:54

Айде и аз да се запиша.Нощеска ми откраднаха огледалото на шофьорската врата :twisted: Черупката беше изкъртена,а стъклото(огледалото)липсваше.Поне да не беше изкъртил черупката изрода му с изрод,то стъклото се вади с отверка само...мама им мръсна,само да скивам такъв прошлек ,даже и да не е на моята кола направо му троша ръчичките на место :beat_butt2

Потребителски аватар
vikc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vikc » Сря 28 мар 2012 20:26

Колегите от София - кв. Надежда (най-вече 4-та част)да внимават, защото разбиването на коли в този район се случва все по-често и е все по-нагло. Вчера сутринта излизам към 7 часа и какво да видя :horror: Голфа разбит. Задните триъгълни стъкла на вратите на сол и свален заден десен прозорец. Вътре всичко обърнато - барче, жабка... предните седалки залепени за задните (явно са търсили панела за CD-то). Разбили са първо лявото прозорче, обаче там прозореца е ел. и не са напипали ръчка да го свалят. Заради това са минали към другата задна врата и са го свалили (този си е ръчен). Вратите не са отваряни явно от страх да не се включи алармата.Влизано е през прозореца. Имаше кал по седалките. Откраднали са ми една flash памет с музика и 3-4 къси отвертки от барчето. Странното е, че имах много неща на видно място, които можеше да вземат - швейцарско ножче, около 5 лева на монети, слънчеви очила - нищо от това не беше пипнато. Де да бях станал по-рано... да ги сбарам :beat_butt2 Сигурно пак ще повторят някъде в квартала, затова пак ви предупреждавам. Като поразпитах разбрах, че в район от около 3 блока аз съм четвъртия пострадал за около 2 седмици. Май докато някой от тези наркоманчета не отиде бавно-бавно към бакърената, няма да спрат. death

free_hard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот free_hard » Чет 29 мар 2012 18:32

dobrin написа:Саморазправата е забранена. В този ред на мисли, съгласно т. 9 от правилата, ще помоля да не използвате форума за организиране на подобни "хайки".

В Наказателния Кодекс няма понятие, като "изнасилване на лице от мъжки пол", та може момчетата да се събират и да ги даряват с любовта си :seeex : sex :bananarock :don't worry :wavecry

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Нед 01 апр 2012 14:49

На 1 март 2012,за Честита Баба Марта ми разбиха колата на метростанция К.Величков,през деня ... Откраднаха акумулатора (почти новичък) ,клеми - + :shock ,сд плеар Пионеер 7700, 2 броя очила,фенер,букса от кочето за задното стъкло и други малки работи ..
:banghead:

Потребителски аватар
AnCh0
Автомобил: Гетеи
Двигател: не го знам ама бяга xD

Мнениеот AnCh0 » Съб 21 апр 2012 18:12

Пфф за 2ри път ме крадат! Вчера късно вечерта са ми откраднали 4-те таза на джантите просто идиоти :(

val4ana
Автомобил: Бора
Двигател: AUM

Мнениеот val4ana » Нед 22 апр 2012 21:10

и аз да се впиша днес сутринта преди работа отивам до колата и какво да видя???
Някой се е опитвал да ми точи бензин от колата, в последствие не е могъл а само ми е преебал механизма за заключване и самата вратичка е изкривена
Това събитие е станало на ул. Ангел Кънчев в София и не бях само аз имаше няколко коли около мен по този начин
Изводите на вас ги оставям

red_fire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red_fire » Нед 22 апр 2012 22:24

free_hard написа:
dobrin написа:Саморазправата е забранена. В този ред на мисли, съгласно т. 9 от правилата, ще помоля да не използвате форума за организиране на подобни "хайки".

В Наказателния Кодекс няма понятие, като "изнасилване на лице от мъжки пол", та може момчетата да се събират и да ги даряват с любовта си :seeex : sex :bananarock :don't worry :wavecry

:beer :beer харесва ми когато виждам хора с моите виждания :да:

Потребителски аватар
focke-wulf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот focke-wulf » Вто 01 май 2012 13:47

И аз да се "разпиша" - снощи са ми гепили решетката без емблема (боядисана долна част в бяло - candy white). Мизерникът така я е откъртил, че всички горни щипки си бяха на колата, на гроба да му я сложат тази тайванска пластмаса. :bishop

Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Мнениеот simo » Нед 06 май 2012 12:43

Такаам, идва и моят ред... :twisted:
Миналата нощ ми гепили акумулатора, само че някой бдителен гражданин звъннал на полицията и ги хванали!! :banana
Обаче аз пак не мога да карам колата - сега акумулаторът е в районното, щото е материал по делото.
На въпроса кога евентуално ще ми го върнат единият полицай каза "Абе по-добре си вземи друг"
:shock
Та: ако някой е минавал през подобно нещо, след колко време г/д връщат акумулатора на собственика?
Утре ще ходя и в районното, за да получа евентуално най-верния отговор,
но искам да съм подготвен - ако няма да е до ден-два, да си пускам обява и да си вземам друг... :banghead:

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Нед 06 май 2012 12:50

Последния път като ми разбиха голфа, на следващия ден ме викаха в 9то да давам разни обяснения, на терасата имаше няколко акумулатора, които явно си бяха там от месеци и вероятно се бяха скапали от стоене. Възможно е в твоя случай да са по-експедитивни, ама аз не бих разчитал на това.

Потребителски аватар
simo

Мнениеот simo » Нед 06 май 2012 13:28

Акумулаторът умишлено беше с незатегнати докрай клеми, т.е. са отворили капака и са го метнали в тяхната кола, и на тръгване патрулката ги е посрещнала mhihi
Аз казах, че мога да си разпозная акумулатора и описах всеки негов детайл (вкл. щампата с годината на производство, която е на дъното)
Радвам се, че полицаите са действали светкавично при хващането, ама за другото мога само да се надявам...

orlin4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlin4ooo » Нед 06 май 2012 13:53

Не знам колега за акумулатора но пресен случай от познат в Русе ми открадват касетофона и полицаите го намират в заложна къща и намират и извършителите след няколко дневна процедура касетофона пак свири в колата :) :beer

pitman
Автомобил:
Двигател:

Откраднати капачки за джанти ББС РЗ !!!

Мнениеот pitman » Вто 08 май 2012 17:31

Откраднати капачки за джанти ББС РЗ !!!

откраднаха ми капачките за сведения , ако някои ги види нека пи6е от БЛАГОЕВГРАД СЪМ ринговете са от черна пластмаса шестограма е сив, ще му счупя пръстите на копелето което ги е взело , много специфично са изрязани ринговете пилени са грубо !!!!!! :beer :beer :beer

:!: :!: :!: някой ако ги види нека съобщи ,че вече номера на капа4ките е в полицията и се издирват !!! :arrow: :idea:

garage.php?mode=view_image&image_id=33627

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Сря 09 май 2012 12:21

Деба и копеленцата люлински .... Някой е минал нощес и ми е откъртил надписчето на решетката (TurboDiesel) ... Малии само да го хвана некой да прави нещо на колите пред блока ще го оставя да лежи на пътя ... Ебати ...Нема такава държава !

Потребителски аватар
simo

Мнениеот simo » Сря 09 май 2012 12:51

Децата са си деца, кво да ги правиш...
:beat_butt2

А аз имам заявителски материал и поне до месец няма да си видя акумулатора..
:roll:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”