tero_vw_1988 написа:Другия вариант е да си намери черни кори от юби за интериора и ако тавана не е черен да го направи![]()
Иначе съм съгласен,че няма съмнения за крайния резултат,просто му пускам мухички на човека
те мухите в главата ми са МНОООООГО

tero_vw_1988 написа:Другия вариант е да си намери черни кори от юби за интериора и ако тавана не е черен да го направи![]()
Иначе съм съгласен,че няма съмнения за крайния резултат,просто му пускам мухички на човека
ами как да ти обесня , намира се в Ямбол.chakazulu написа:Уау! Жестоко е, а ще споделиш ли информация за майстора...
dinkonikolaev написа:Кокич като си почнал на тема кожа......хващай една средна конзола от венто и паак при тапицера![]()
![]()
Адски много ми харесва как се е получил салона,дано на Крушуна го видя
passat123 написа:А седалките са от Алфа Ромео 147 или ГТ !
Италианците съм ги признал никой не прави салони като тях даже и мерцедес !
Става дума за кожени !
koko_GTI написа:Огито Ангелов написа:А седалките няма ли да споделиш от къде са, защото са доста интересни.
седалките са от алфа брера /2007г./ подгрев и всичко ЕЛ по тях. голям зор беше докато ги накараме да тръгнат , но няма невъзможни неща
AFN_power написа:Нямам думи с които да опиша колата и салона.Гледам салона 10минути и се възхищавам, много ми харесва както и голфчето.Личи си, че е правено с много мерак.Поздравявам те за всичко което си направил.Продължавай все така.
koko_GTI написа:AFN_power написа:Нямам думи с които да опиша колата и салона.Гледам салона 10минути и се възхищавам, много ми харесва както и голфчето.Личи си, че е правено с много мерак.Поздравявам те за всичко което си направил.Продължавай все така.
продължавам с пълна пара ,а на Крушуна ще се видят подобренията. Само да издам малка тайна , че джантите са вече готови
.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта