Лаптоп,но от къде?
- silver14m
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Лаптоп,но от къде?
Дайте някой английски сайт за лаптопи,да видя горе-дулу на какви цени вървят.

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
silver14m написа:Проблема е това,че от Англия няма гаранция,докато като е купен от тук си има.
Това просто не е вярно!!!
Проблемът е по-скоро, че Англия е единствената страна в ЕС която знам, освен България, където е допустимо гаранцията на лаптоп да е само 1 година! И повечето са именно така!
1 година гаранция имаш при всички положения, просто трябва да се информираш дали е международна (на 99% от бизнес сериите е международна).
Ако искаш повече от 1 - тогава се доплаща, да.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Haralampi написа: Англия е единствената страна в ЕС която знам, освен България, където е допустимо гаранцията на лаптоп да е само 1 година! И повечето са именно така!
Специално за България, всяка стока е с 2 години гаранция от търговеца. Въпреки че някои производители дават 1 година гаранция, спокойно до втората година може да предявите рекламация към търговеца и няма основание да ви откаже. Важно е само да пазите касовия бон!
- silver14m
- Автомобил:
- Двигател:
И как никой не ми дава някакъв отговор,дали е по-добре да се купи лаптоп от там,ако може да ми дадете сайтове за орентировъчни цени. 
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
silver14m написа:И как никой не ми дава някакъв отговор,дали е по-добре да се купи лаптоп от там,ако може да ми дадете сайтове за орентировъчни цени.
Е кой искаш да ти даде отговор
По принцип в Европа най-доброто място за пазаруване на техника е Германия - минимум 2 години гаранция, максимално конкурентноспособни цени и т.н.
Ама пак е въпрос на конкретен продукт - проучи, виж, избери си, прочети дали гаранцията е международна......
http://www.amazon.co.uk
http://www.ebay.co.uk
локалните страници на съответните производители (почти всички имат онлайн store)
...
Принципно ако си мислиш, че там ще намериш нещо на половин цена спрямо БГ - се лъжеш жестоко. Може да изхождаш от разлика в интервала 5-25%, което пак не е малко но сам прецени...
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Разликата там е в Секънд хенда 
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”