кола до 3000 лева
-
- Автомобил: VW PASSAT B8
- Двигател: 2 0 TDI CRLB
кола до 3000 лева
Здравейте колеги. Искам да си закупя кола до 3000 лева. Но не знам какво да си зема . Знам какво искам де :Д Едно ауди а4 :Д ама май парите няма да стигнат и нямам възможност да събира още близкото бъдеще. Та аз съм млад човек търся си нещо малко бензиново задължително. Да е с климатик и да нещо по новичко гледах днес едно Peugeot 206 или Fiat Пунто II Какво ще кажите за тях
Моляви препоръчаите ми нещо разполагам само с 3000 лв . И немога да събира близкото бъдеще повече.
Моляви препоръчаите ми нещо разполагам само с 3000 лв . И немога да събира близкото бъдеще повече.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Re: кола до 3000 лева
и като си млад защо трябва да се затвориш в тея кутийк и след време да кажеш"Малка ми е , търся по голяма кола". За тея пари имаш доста голям избор от коли и екстри.Като започнеш :Голф, пасат, поло, венто, астра, вектра, омега, някое деу, фиати бол.....пежа също, рена да не говорим.Надявам се да съм ти препоръчал достатъчно коли, ама за критериите, които си описал... толкова 

- joro_dexter
- Автомобил:
- Двигател:
колега, бягай далеч от фиат !!!
няма по големи боклуци , а и частите не са много евтини. Френските коли имат возия , но всичко останало е кенеВ. Мисля , че добре си се ориентирал към немското. Евтино , здраво и практично.
П.п. не забравяй, че не е важно да събереш пари за скъпа кола и да я купиш, а е важно колата да е по джоба ти и да можеш да си я поддържаш ! успех и дано случиш на добър автомобил !

П.п. не забравяй, че не е важно да събереш пари за скъпа кола и да я купиш, а е важно колата да е по джоба ти и да можеш да си я поддържаш ! успех и дано случиш на добър автомобил !

- nuri_3556
- Автомобил: Golf 3+golf 4
- Двигател: AEK 1995+AGU 250+
- Контакти:
joro_dexter написа:колега, бягай далеч от фиат !!!няма по големи боклуци , а и частите не са много евтини. Френските коли имат возия , но всичко останало е кенеВ. Мисля , че добре си се ориентирал към немското. Евтино , здраво и практично.

- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
nuri_3556 написа:joro_dexter написа:колега, бягай далеч от фиат !!!няма по големи боклуци , а и частите не са много евтини. Френските коли имат возия , но всичко останало е кенеВ. Мисля , че добре си се ориентирал към немското. Евтино , здраво и практично.
A ВИЕ по колко фиата сте имали?и по колко френски коли???Такива голословни изказвания не трябва да има в тази тема.
- nuri_3556
- Автомобил: Golf 3+golf 4
- Двигател: AEK 1995+AGU 250+
- Контакти:
аз имах едно браво и моя приятел също,омръзна ми да правя предници,моя фр има coupe 5 цилиндъра и само мизерии му прави.Пък да не говорим колко горят
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
joro_dexter е прав за френските и италианските коли.Не е уместно да се пита,кой колко е карал подобна кола,а какви наблюдения има върху тях!Ама когато имаш такъв автомобил,малко признават кое как е!Има и поговорка:"Бит и е..н,не си признават"
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
бащами кара фиат пунто 2 за 50 000км само моторчето за сервото е сменено и нищо друго. мотора е 1,2 16В и върви шерфектно като за 80коня удобна е за каране и като цяло аз съм доволен от колата.
-
- Автомобил: VW PASSAT B8
- Двигател: 2 0 TDI CRLB
Какво ще кажете за http://www.cars.bg/u557459 Междругото днес сам и рожденик. Едно време баща ми викаше така сине знаеш ли правилото на 3 те ФФФ
аз не
Ford Fiat И френска кола никога 

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
svetlin92 написа:Какво ще кажете за http://www.cars.bg/u557459 Междругото днес сам и рожденик. Едно време баща ми викаше така сине знаеш ли правилото на 3 те ФФФаз не
ще кажа че колата от обявата не е 90 коня а е 60, 1.4 мотор с 8 клапана и моноинжекция ,ако ще караш градско е идеален
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
moimoimoi написа:svetlin92 написа:Какво ще кажете за http://www.cars.bg/u557459 Междругото днес сам и рожденик. Едно време баща ми викаше така сине знаеш ли правилото на 3 те ФФФаз не
ще кажа че колата от обявата не е 90 коня а е 60, 1.4 мотор с 8 клапана и моноинжекция ,ако ще караш градско е идеален
Всъщност е инжекцион с пластасови всмукателни колектори, но пак си е 60коня
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Ако искаш нещо по-височко Рено Сценик 1,6л под 3000 лв са.Нещо като псевдо ванче е. Голф 3 на тия години вече ще е ръждялник да ме извинят защитниците му , но е така.Голф 2 е машина на времето все е в движение , а Голф 3 е като Опелите с ръждата. За млад човек не е препоръчително Пасат Б3 и4 - по-голяма кола, повече консумация на гориво. Поло6N е пак таралеж -нито върви много нито гори много по-малко от Голф 3 1,6л. Всичко отива до външен вид на автомобила и до това колко е запазен двигателя.
Последна промяна от kris11 на Пет 30 мар 2012 13:26, променено общо 1 път.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Пежо 406 1.8/2.0 16 волта.
Перфектна возия,не дрънка вътре изобщо дори и след 100 000 км по напите пътища.
Много здраво на окачване-биалетките са проблемни,но са евтини.
Много добре спира.
Много здраво на ламарина купе(не гние).
Просторен седан-широк и отпред и отзад.
Има си доста екстри и за 3000 лева бих казал,че няма аналог.И за 5 също няма
Търси старата маска преди фейслифта до 99-та година-те са до около 3000.
Каквото и да ти казват това е правилната кола за парите си.
Много популярен модел с доказано качество и преди да кажат спецовете,че е френска че..я ще им кажа поне да я покарат тая кола и с ръка на сърце да кажат какво по-добро могат да предложат
Перфектна возия,не дрънка вътре изобщо дори и след 100 000 км по напите пътища.
Много здраво на окачване-биалетките са проблемни,но са евтини.
Много добре спира.
Много здраво на ламарина купе(не гние).
Просторен седан-широк и отпред и отзад.
Има си доста екстри и за 3000 лева бих казал,че няма аналог.И за 5 също няма

Търси старата маска преди фейслифта до 99-та година-те са до около 3000.
Каквото и да ти казват това е правилната кола за парите си.
Много популярен модел с доказано качество и преди да кажат спецовете,че е френска че..я ще им кажа поне да я покарат тая кола и с ръка на сърце да кажат какво по-добро могат да предложат

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
На Поло единствения свестен бензинов мотор е 1,6 AFT, но се слага само на Класик и Комби. Огледай и Сеат.
От Фиат единствено си заслужава Пунто, другите са евтини лакоми боклуци.
Астра 1,6 8 клапана Класик е страхотен автомобил, няма ръжда и е страшно идиотоустойчива. Като такси се показа желязна, още се движат такива екземпляри. Мой познат кара такава, до есента е лиценза. Като ритан чайник е, на над 750 000, с оригиналната скоростна кутия и мотора работи добре.
От Фиат единствено си заслужава Пунто, другите са евтини лакоми боклуци.
Астра 1,6 8 клапана Класик е страхотен автомобил, няма ръжда и е страшно идиотоустойчива. Като такси се показа желязна, още се движат такива екземпляри. Мой познат кара такава, до есента е лиценза. Като ритан чайник е, на над 750 000, с оригиналната скоростна кутия и мотора работи добре.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти колега, виждам че имаш мерак и най-важното искаш да си направиш подарък за рожденият ден! Това е много хубаво, но както се казва всичко е до късмет!
Колегата над мен е много прав, че за тия пари неможе да се намери нова кола, но ще гледаш поне да е колкото се може по-читава, поне близката 1 година да не влагаш в нея, а да можеш да и се радваш!
Та да си дойдем на думата, погледни тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Не е моя колата, просто случайно попаднах на нея! Ако ме питаш защо съм се спрял на нея! Значи има много хубава возия тази кола, лично не съм имал такава кола, но съм се возил в такава! И за мен е голям плюс е че е мощен двигател и можеш след време да го газифицираш, има си климатик, няма да го усещаш на път когато е включен! И не на последно място колата е внос от Швейцатия, което за мен е много важно, там хората си пазат колите, както и в другите страни, но поне там не мятат много луга и колите не гният! Имал съм кола от Швейцария , и съм доста доволен, просто ме е яд че не купих пак кола внос от там! Това е от мен, и не забравяй, че имаш минимум 500 лева за потдръжка и регистрация! Късмет и поговорката не забравяй! "Продавача си хвали стоката, защото е негова, а купувача е длъжен да си отваря очите"
Колегата над мен е много прав, че за тия пари неможе да се намери нова кола, но ще гледаш поне да е колкото се може по-читава, поне близката 1 година да не влагаш в нея, а да можеш да и се радваш!
Та да си дойдем на думата, погледни тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Не е моя колата, просто случайно попаднах на нея! Ако ме питаш защо съм се спрял на нея! Значи има много хубава возия тази кола, лично не съм имал такава кола, но съм се возил в такава! И за мен е голям плюс е че е мощен двигател и можеш след време да го газифицираш, има си климатик, няма да го усещаш на път когато е включен! И не на последно място колата е внос от Швейцатия, което за мен е много важно, там хората си пазат колите, както и в другите страни, но поне там не мятат много луга и колите не гният! Имал съм кола от Швейцария , и съм доста доволен, просто ме е яд че не купих пак кола внос от там! Това е от мен, и не забравяй, че имаш минимум 500 лева за потдръжка и регистрация! Късмет и поговорката не забравяй! "Продавача си хвали стоката, защото е негова, а купувача е длъжен да си отваря очите"

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”