дайте идеи за кола до 2500лв?
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Re: дайте идеи за кола до 2500лв?
взех ауди б4 2.0 115 коня с чесън, най-оптималното е за мен...колегите с японките за тея пари аз поне не можах да харесам нищо, големи дървета са на интериор всичките с изключение на 2-3 модела които имат адския масраф и така и не ме впечатлиха.
А честито! Да си го караш със здраве!
Само не разбрах за какъв чесън говориш
Аз гледах 2-3 допълнително, вкл. днес една Ксара с газ '98ма, горе-долу се държеше добре, но собственика не намали изобщо цената (3000лв) и се отказах.
Гледах и една Алмера '99 бензин за 1600лв с пазарлъка, обаче ударена от градушка и без газ.
Прави впечатление, че въпреки кризата колите си държат цена, особено немските.
Само не разбрах за какъв чесън говориш

Аз гледах 2-3 допълнително, вкл. днес една Ксара с газ '98ма, горе-долу се държеше добре, но собственика не намали изобщо цената (3000лв) и се отказах.
Гледах и една Алмера '99 бензин за 1600лв с пазарлъка, обаче ударена от градушка и без газ.
Прави впечатление, че въпреки кризата колите си държат цена, особено немските.
quattro^^ написа:взех ауди б4 2.0 115 коня с чесън, най-оптималното е за мен...колегите с японките за тея пари аз поне не можах да харесам нищо, големи дървета са на интериор всичките с изключение на 2-3 модела които имат адския масраф и така и не ме впечатлиха.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
чесън = газ 

- quattro^^
благодаря
чесън=газ
колега бегай далеч от френските коли, гледах една лагуна чудех и се и с моя майстор седнахме да пиеме ракия, докато налея 3 ракии и вече ме беше разубедил
алмерите и аз ги гледах ама 3 бона ги подминаваш и то без газ...
мойта я взех с проблем който излезна че е бензинова помпа иначе е леко чукната отпред ама е мноого запазена като цяло
абе важна е цената
аз бях лимитиран от парите и това за мен е най-доброто, кефи ме това е важното...гледах и вентота и пасати...аудито си е ауди

колега бегай далеч от френските коли, гледах една лагуна чудех и се и с моя майстор седнахме да пиеме ракия, докато налея 3 ракии и вече ме беше разубедил

алмерите и аз ги гледах ама 3 бона ги подминаваш и то без газ...
мойта я взех с проблем който излезна че е бензинова помпа иначе е леко чукната отпред ама е мноого запазена като цяло
абе важна е цената
аз бях лимитиран от парите и това за мен е най-доброто, кефи ме това е важното...гледах и вентота и пасати...аудито си е ауди

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Да.Ауди си е Ауди.Лошото е,че вече са на доста години,и да намериш читаво е мисия почти невъзможна.Говоря за Б4,А6-С4.при следващите модели почват големите и скъпи за разрешаване проблеми.
- quattro^^
Zdravko Zankov написа:Да.Ауди си е Ауди.Лошото е,че вече са на доста години,и да намериш читаво е мисия почти невъзможна.Говоря за Б4,А6-С4.при следващите модели почват големите и скъпи за разрешаване проблеми.
ми след ремонта на минус 8-9 пали-добре от ц класа 2000г(аз мерцедесите ги мразя така да се каже

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
замислих се за а4 ама един приятел си взе пасат б5 преди половин година и като гледам как страда момчето...за 4 години по-нова кола аз плащам сегашната всяка година за поддръжка, баси аз за тъпата кола ли да работя
нито вози кой знае колко по-хубаво от моята нито е кой знае колко по-хубава че да си струва парите.
Това ме отказа от А4 или Б5 преди 3 години,когато си купувах моятя.

Е, явно е до екземпляр. Карах почти 4г. Ауди А4 - като започна да се посчупва това - онова и да излиза от джоба повече от необходимото - продажба. Има и направени както Пасати, така и А4ки. А и зависи какво е правено до момента.
Аз се замислих за някоя Фиат Брава с газ, има ги за по 1500-1600лв и то около 1998-2000г. Колкото и да не ги харесвам - може пък да е по-добре.
Аз се замислих за някоя Фиат Брава с газ, има ги за по 1500-1600лв и то около 1998-2000г. Колкото и да не ги харесвам - може пък да е по-добре.
Zdravko Zankov написа:замислих се за а4 ама един приятел си взе пасат б5 преди половин година и като гледам как страда момчето...за 4 години по-нова кола аз плащам сегашната всяка година за поддръжка, баси аз за тъпата кола ли да работянито вози кой знае колко по-хубаво от моята нито е кой знае колко по-хубава че да си струва парите.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Ачестито,то 9 страници а още от първата беше ясно,че ще е ауди Б4.А това за държането на цена е в България само.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
За кое по-точно е само в България??? AUDI 80 B4 дизел в добро състояние държи цена колкото един пасат 1999-а,2000-а година,пак дизел! Определено си я взел най-доброто за тези пари човека!
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Особенно във Великобритания доказаните модели от старата генерация определено държат цени.
Пример:
Един голф2 струва колкото 4-ка
(не,че последната е последният писък
)
Ауди 80 се продава на/над цените на Б5
Пример:
Един голф2 струва колкото 4-ка

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Я един който ме е разбрал... 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Vidol Nikolov написа:Особенно във Великобритания доказаните модели от старата генерация определено държат цени.
Пример:
Един голф2 струва колкото 4-ка(не,че последната е последният писък
)
В цяла западна Европа има такава тенденция. Дори и на най-добре дресираните консуматори, понякога им писва

Да ви споделя какво купих след 4-5 месеца търсене:
Опел Астра 2001г. (тип полицейска), 4 врати, 1600куб., 85к.с., с газова уредба, лети джанти и климатик.
Цената, която договорих, е 2780лв, леко надвиши лимита на парите, но пък е вече регистрирана, има си з-ка "Гражданска отговорност" и преминат технически преглед преди седмица.
Доволен съм от мненията за тия опели, ремонтите им май не са скъпи. Харчи около 8,5-9/100 газ извънградско със скорости 110-130км/ч.
Разбира се има и забележки, които ще точат още пари, но малко по малко ще ги закърпим (гумите са от каменната ера - 2000г. до 2004г.), нужен е ремонт на хидравличната помпа (вие на умряло).
И да попитам тук, за да не пиша нова тема:
1. Дали знаете на тези коли задължително ли се сменя водната помпа при смяната на ремъци и ролки или мога да ги спестя?
2. Колко струва рециклиране на хидравлична помпа или работеща втора употреба такава?
Поздрави на всички интересуващи се
Опел Астра 2001г. (тип полицейска), 4 врати, 1600куб., 85к.с., с газова уредба, лети джанти и климатик.
Цената, която договорих, е 2780лв, леко надвиши лимита на парите, но пък е вече регистрирана, има си з-ка "Гражданска отговорност" и преминат технически преглед преди седмица.
Доволен съм от мненията за тия опели, ремонтите им май не са скъпи. Харчи около 8,5-9/100 газ извънградско със скорости 110-130км/ч.
Разбира се има и забележки, които ще точат още пари, но малко по малко ще ги закърпим (гумите са от каменната ера - 2000г. до 2004г.), нужен е ремонт на хидравличната помпа (вие на умряло).
И да попитам тук, за да не пиша нова тема:
1. Дали знаете на тези коли задължително ли се сменя водната помпа при смяната на ремъци и ролки или мога да ги спестя?
2. Колко струва рециклиране на хидравлична помпа или работеща втора употреба такава?
Поздрави на всички интересуващи се

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”