Polo Cross
-
- Автомобил:
- Двигател:
Polo Cross
Какво ви е мнението за тази кола?
1.4 бензин(75к.с)
1.4 бензин(75к.с)
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Polo Cross
На мен лично много ми допадна, но очаквах след като е Polo cross да е 4 по 4, но уви не е.
- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
И аз съм се замислил за Cross Polo, но не мога да намеря никаква информация по форумите. Кои двигатели са добри, какви слаби страни има и.т.н. Даже и в google няма много информация
-
- Автомобил:
- Двигател:
9N3 е модела дайте малко инфо за обслужване(ролки,ремъци,водна помпа),части по окачването с "цели" носачи ли е?Искам да кажа дали шарнирите са отделно.Който има инфо да даде малко... 

Последна промяна от totomoto на Пет 30 мар 2012 21:25, променено общо 1 път.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Като започнем от там ,че едрогабаритните части, калник, праг броня вежди.... са мнооого трудно откриваеми втора ръка... Минем през това ,че просто има пакет "лоши пътища" - т.е. дистанционни втулки на амортисьорите за да я повдигнат малко. И това ,че сток джантите са с гуми 50 или 45 не съм сигурен което си е рисково по нашите пътища...
Носача е стандартен на 9N според мене който е сходен с този на 6N.
Уникати и единствени екземпляри според мен не се купуват.
Купува се кола която ти се повръща вече като я видиш , голф 3 голф 4 , поло (стандартно) , опел астра и т.н. масови на БГ пазар.
Носача е стандартен на 9N според мене който е сходен с този на 6N.
Уникати и единствени екземпляри според мен не се купуват.
Купува се кола която ти се повръща вече като я видиш , голф 3 голф 4 , поло (стандартно) , опел астра и т.н. масови на БГ пазар.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
freestyler911 написа:...
Съгласен !!!
zografski написа:Съгласен !!!
И аз, но не мога да го обясня на много хора... после берат ядове ама късно.

Ами има си хора, които не искат да карат мосовите кошници а се кефят на нещо, което не се среща навсякъде и аз ги разбирам, въпреки, че в случая съм на мнението на всички Вас тук. Все пак съгласете се, че радва окото като видиш Cross Polo примерно с оранжев цвят 

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Предпочитам да си радвам окото с други неща не точно с "уникат" кола и то като живееш на място на което всяко излизане за шофиране си потенциално размазан.
Не си вкарвайте таралеж в гащите! Нека някой по умен ....
Но пък ако ви влече да обикаляте моргите с месеци и да чакате да изпадне донор.... вие сте на ход!
Аз за моето 6N има неща които и да искам не мога да открия (6N e кола от която ти се повръща вече ...)...
Какво остава за тия 10-50 броя крос поло в БГ ....
Не си вкарвайте таралеж в гащите! Нека някой по умен ....
Но пък ако ви влече да обикаляте моргите с месеци и да чакате да изпадне донор.... вие сте на ход!
Аз за моето 6N има неща които и да искам не мога да открия (6N e кола от която ти се повръща вече ...)...
Какво остава за тия 10-50 броя крос поло в БГ ....
-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
Той колегата нова ще си я купи бе, а вие пак по моргите го пратихте 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мотора създава ли някъкви проблеми,МАФ-а,ламбда сонда,катализатор...такива неща?
9N3 е модела...
9N3 е модела...
- love_child
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам ПОЛО КРОС и съм супер много доволна от нея . Няма забележки. Само където ми светна лампата за накладките и из целия нет не можах да намеря какъв им е модела . Викам да мина по лесния начин ,ама ще се свалят
. Ако имате конкретни въпроси питайте 

- SIX_PACK
- Автомобил: VW Cross Polo 1.9 TDI
- Двигател:
Здравейте ...аз от вчера съм собственик на Поло Крос и тази кола ме грабна от момента, в който я видях и по-специално 1.9 TDI, 101 коня, 12/2006 или накратко казано харесвам малки коли с големи възможности.
Вчера само нещо помрачи щастието ми, че при набиване на спирачки колата не спира гладко, а насича...все едно, че ви свършва бензина. При ниска скорост, не се усеща, но при по-висока е по-осезателно и силно дразнещо, все едно се чуди да спре или не. Дисковете бяха в ръжда и сега докато я сваля ще отнеме известно време.
Имате ли идея от какво може да е това прескачане при натискане на спирачка?
Вчера само нещо помрачи щастието ми, че при набиване на спирачки колата не спира гладко, а насича...все едно, че ви свършва бензина. При ниска скорост, не се усеща, но при по-висока е по-осезателно и силно дразнещо, все едно се чуди да спре или не. Дисковете бяха в ръжда и сега докато я сваля ще отнеме известно време.
Имате ли идея от какво може да е това прескачане при натискане на спирачка?
- Rat Fink
- Автомобил:
- Двигател: 1 8t AUM 2 3DISI
От системите против блокиране на колелата - ABS.
Може и дискове да му се обаждат прегряти от запекли водачи.АБС не вярвам...лятно време хубав път.Не се хлъзга колата....Пък и ще му пресветне символа при активиране.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”