Искам да поднеса искрени извинения към всички от форума, които съм обидил някога по каквито и да е било причини!
Именно заради това ми беше изтрита регистрацията тук. Искам да помоля всеки който съм засегнал по някакъв начин, ако може да ме извини.
Щом не правилно да се държи сметка и тон в форума - ОК! Няма да го правя!
Нека поне, разберете ме че съм сгрешил, за което пак се извинявам.
Извинения към форума от мен
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Извинения към форума от мен
Извинен си ама кажи поне какъв ти е бил ника та да знаем кой се извинява 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно това съм аз най-точно казано. Мерси bobocamaro 

Аз съм втория който се извинява, за дразненето на колегите и доста които обидих също така и за глупостите дето говорих. от една година насам съм иконгонито с този никнейм и до някъде ми е спокойно държа се примерно избягвам да пиша в ОФФ-топик форумите за да не се набивам на очи , на няколко пъти ме засичаще колегата hooligans интересното е ,че винаги ме разпознаваше. Със стария акаунт всички ме познаваха,но сега до някъде ми е добре, чета полезна информация от форума ,например сам си монтирах аларма на колата благодарение на една прекрасна статия за монтаж на аларма на голф 3 дето е описано всичко без никакви пропуски. Какво да кажа освен да се извиня за предишните ми изцепки 

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Човешко е да се греши, още по-човешко е да се прощава.Мен лично не сте ме обидили.Ако аз съм обидил някой се извинявам!

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Интересна стана темата!Може да се направи дори и раздел.Ама това за hooligans направо кърти 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Saho_Golf написа:...съм иконгонито с този никнейм ...
убеден ли си в това което пишеш, Мети

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Човек трябва да е толерантен....
Айде колеги , явно е ден за прошка във форума. Прощавайте и мене грешния потребител , който не веднъж е писал глупости и се е карал с ближния си потребител.
Темата е готина! Позитивно настройва хората! Браво!
Айде колеги , явно е ден за прошка във форума. Прощавайте и мене грешния потребител , който не веднъж е писал глупости и се е карал с ближния си потребител.

Темата е готина! Позитивно настройва хората! Браво!
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Winner25 написа:Saho_Golf написа:...съм иконгонито с този никнейм ...
И аз за него се сетих веднага, честно

- Pokerstars
- Автомобил: Audi A4 B7
- Двигател: 2006
Никакви извинения няма да давам на който и да е било,не сме в детската градина.Изпускал съм си нервите,но това е защото има МНОГО провокатори в този форум.
Никога няма да разбера защо се заключват различни теми,които винаги биват оспамвани от едни и същи хора.Защо трябва да се заключват?За да може спамърите да се осе*ат в следващата-те трябва да се наказват,а не да се заключват дадени теми.Има някои,които почти не пропускат тема без значение за какво се отнася и пишат не за да помогнат а просто ей така само да се запишат
.Това исках да кажа,благодаря за вниманието!
Сега ще ми се нахвърлят 2-3 нинджи.
Никога няма да разбера защо се заключват различни теми,които винаги биват оспамвани от едни и същи хора.Защо трябва да се заключват?За да може спамърите да се осе*ат в следващата-те трябва да се наказват,а не да се заключват дадени теми.Има някои,които почти не пропускат тема без значение за какво се отнася и пишат не за да помогнат а просто ей така само да се запишат

Сега ще ми се нахвърлят 2-3 нинджи.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
drmilendd написа:Winner25 написа:Saho_Golf написа:...съм иконгонито с този никнейм ...
И аз за него се сетих веднага, честно
И то още преди да си признае...без да се познаваме...и от 2000 км разстояние...черните овце се познават от далече

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз се извинявам. И понеже това предупреждение за вечен бан ме дразни се замислям да мина инкогнито и аз. За спама сам съм си виновен (извинявам се за което), ама имаше един, дето го нарекох "малоумник" от сърце (заслужи си го) и го излежах 3 месеца с кеф. Това е единственото, за което няма да се извиня. За всичко друго - да. Кефи ме да помагам, да се отзовавам с каквото мога и на драго сърце ще го направя за всеки един колега. Затова се наложи да спра да спамя 

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Инкогнито, инкогнито, колко да сте инкогнито?!
Специално Мети - някак си БАН-а на тоя ти акаунт се е бъгнал нещо
Ще видим да оправим нещата
(аз какво ти казах? помниш ли? айде върни лентата!!!)
Автора - ако мисли, че не знаем всичките му акаунти ...
Ще видим!
Фетел и други, които си мислят, че ей така се регва нов акаунт - заобикалянето на правилата с нов акаунт дразни много екипа!
На някои даваме този шанс, когато го заслужават, но повечето отлитат! Обикновено съвсем в началото разбираме, понякога отнема малко време, но винаги се разбира кой кой е
Най-добрия начин да не се занимаваме и ние и вие с глупости е да се следват няколкото правила на форума
Когато ви дразни нещо - подминавате, докладвате и т.н., а не да се саморазправяте!!!
Това с вечния БАН лесно може да отпадне, ако покажеш думите си с действия
Pokerstars - от една страна има резон в думите ти, от друга не. Така или иначе няма да се впускам в дълги и безрезултатни дискусии, но ще ти кажа, че има неща, които и мен ме дразнят във форума и не мога да променя по една или друга причина, поне за сега. Все пак се съобразявам с правила и порядки! Хейтърството и провокирането не е донесло на никого, нищо хубаво във форума и не само в него
Живейте си живота и не яжте жълтия сняг

Специално Мети - някак си БАН-а на тоя ти акаунт се е бъгнал нещо

Ще видим да оправим нещата

(аз какво ти казах? помниш ли? айде върни лентата!!!)
Автора - ако мисли, че не знаем всичките му акаунти ...

Ще видим!
Фетел и други, които си мислят, че ей така се регва нов акаунт - заобикалянето на правилата с нов акаунт дразни много екипа!

Най-добрия начин да не се занимаваме и ние и вие с глупости е да се следват няколкото правила на форума

Когато ви дразни нещо - подминавате, докладвате и т.н., а не да се саморазправяте!!!
Това с вечния БАН лесно може да отпадне, ако покажеш думите си с действия

Pokerstars - от една страна има резон в думите ти, от друга не. Така или иначе няма да се впускам в дълги и безрезултатни дискусии, но ще ти кажа, че има неща, които и мен ме дразнят във форума и не мога да променя по една или друга причина, поне за сега. Все пак се съобразявам с правила и порядки! Хейтърството и провокирането не е донесло на никого, нищо хубаво във форума и не само в него

Живейте си живота и не яжте жълтия сняг

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
На кого се извиняваш уточни по-конкретно, обидил си някой от потребителите или от богопомазаните потребители в червен цвят, ако си имал спречкване с тези от втория вид няма какво да се извиняваш и унижаваш с тази тема, по-остроумни от тях няма, те винаги знаят всичко, имат отговор на всички въпроси, и не на последно бълват без брой житейски мъдрости и поучителни заключения на теми които не им допадат, от тях струии тиха сила и непоколебимост /не всички влизат в това число, разбира се/!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”