Мале какви шофьори са се навъдили

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 10 окт 2006 9:34

значи , дойде време да се изкажа некомпетентното ми мнение...

значи думата шофиор , няма женски род ;) такаче ...
просто манталитета, възпитанието ни са под сякъква критика, било то жена или мъж зад волана....просто това е реалноста.... а и понятието добър/ слаб шофиор за мен не съществува, никога не знаееш този отпред, отзад на какво дередже е!

Такаче карайте внимателно!!!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 10 окт 2006 9:43

По повод шофьорските умения... Тази сутрин, едно малко Кадетче, от онези, древните, как беше свалило мантинелата, дето е от двете! (2-те) страни на прелеза в Съединение....!!!! Просто не е истина!
Нямам фотоапарат, че да ви го покажа...

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Вто 10 окт 2006 10:54

bobo7 написа:значи , дойде време да се изкажа некомпетентното ми мнение...

значи думата шофиор , няма женски род ;) такаче ...
просто манталитета, възпитанието ни са под сякъква критика, било то жена или мъж зад волана....просто това е реалноста.... а и понятието добър/ слаб шофиор за мен не съществува, никога не знаееш този отпред, отзад на какво дередже е!

Такаче карайте внимателно!!!
:kef:
Само да допълня,че културата ни на каране липсва изцяло!

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 10 окт 2006 12:09

кое на каране.. казвате?

Потребителски аватар
lucifer_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lucifer_pl » Вто 10 окт 2006 13:56

Съгласен съм че движението е хаус но в неделя се върнах от букорещ е няма такова нещо. Всеки си кара както знае има 4 ленти в една посока и дачията минава по диагонал от дясно в ляво, в едно кръгово така ме избутаха че се оказах срещу тротоара и какво ли още не и мога да ви кажа че при нас е по-добре в това отношение въпреки че при тях булевардите са с минимум 3 ленти в една посока + лента за градски транспорт

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Вто 10 окт 2006 14:19

lucifer_pl написа:Съгласен съм че движението е хаус но в неделя се върнах от букорещ е няма такова нещо. Всеки си кара както знае има 4 ленти в една посока и дачията минава по диагонал от дясно в ляво, в едно кръгово така ме избутаха че се оказах срещу тротоара и какво ли още не и мога да ви кажа че при нас е по-добре в това отношение въпреки че при тях булевардите са с минимум 3 ленти в една посока + лента за градски транспорт

Абсолютно съм съгласна с теб! И аз направо се шашнах като ги видях как карат, да не говорим, че изобщо не спират на пешеходни пътеки....., но като покараш малко свикваш, започваш да караш по техните правила и всичко е ОК.

Потребителски аватар
vassilplp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vassilplp » Вто 17 окт 2006 23:37

Незнам дали е уместно да се продължава тая тема, ама поредното доказалтелство за уменията на наще шофиорки ме изкефи.
Браво на такива майстори и майсторки :kef:
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1398983

а забравих да спомена че ония ден е майсторка на ниското летене се опита да направи Punto-то на наще комби на Цариградско. Е почти успя сега си имам ултра модерна задница :lol:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Вто 17 окт 2006 23:53

Хех стига де :) Мен пък ми е кеф да карам зад жени/на съответната дистанция де/.Никога не знаеш какво ще им хрумне,а на светофар е най готино като почнат да вадят гримовете и да се оглеждат във всички възможни огледала.
В неделя се спусках от Владая аз отдясно в правилната лента,мацката отляво на мен в насрещното,хихи :) мъжа седи на дясната седалка и си личи,че е е на тръни,вади ръката маха ама много ожесточено :lol: Веднага ги пуснах разбира се.Но след това си направих удоволствието да карам зад тях.Ама тва жената интересна работа,надува до мах. пуска лев мигач/а просто нема къде да завие наляво/мъжа и се скарва...спирачки до мах. десен мигач и тка.:)))) Много ми беше готено направо ми оправиха настроението за дни напред,сигурно 15км се бех залепил зад тях,оказахме се в една посока.А колата беше бяла голфара 3-ка та се чуда дали някой не е учил жена си да кара :lol:

Потребителски аватар
vassilplp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vassilplp » Пет 20 окт 2006 19:45

За всички които паркират колите на обществени паркинги.

Моля не паркирайте по следния начин
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1410425

Правилното паркиране на вашия автомобил трябва да изглежда така
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1410424

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 20 окт 2006 20:11

vassilplp написа:За всички които паркират колите на обществени паркинги.

Моля не паркирайте по следния начин
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1410425

Правилното паркиране на вашия автомобил трябва да изглежда така
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1410424

Напълни ми душата с това "ръководство за паркиране", просто всички трябва да минат един курс как трябва и как не трябва да се паркира! Абсолютно всеки ден пред нас спират по този начин - в стил "виж ме къв съм гъзар и как лепнах колата от раз и седи готино" прости хора, аман от прости хора вече :( ;)

Потребителски аватар
slance
Автомобил: Audi A6 3.0TDI
Двигател:

re

Мнениеот slance » Съб 21 окт 2006 5:22

Едно време имаше полигон и беше много полезен, даже имаше и изпит.А сега някакви си 12часа и хоп книжката в джоба и хайде на пьтя.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”