досега не съм сменял накладки, нямам идея кой да избера, затова и пиша тук. Спрял съм се към TEXTAR или TRW (предни накладки), цената на TEXTAR е 90 лева, а на TRW ще я получа до понеделник. Бихте ли ме насочили към мекото на баницата, за да знам какво да предприема?
Накладки за VW GOLFL IV
- Lafferty
- Автомобил:
- Двигател:
Накладки за VW GOLFL IV
Здравейте,
досега не съм сменял накладки, нямам идея кой да избера, затова и пиша тук. Спрял съм се към TEXTAR или TRW (предни накладки), цената на TEXTAR е 90 лева, а на TRW ще я получа до понеделник. Бихте ли ме насочили към мекото на баницата, за да знам какво да предприема?
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Накладки за VW GOLFL IV
Моята е с Pagid накладки,и съм сътрашно доволен.Но и дисковете са някакви особенни...
Може да спира много заради това!(вентилирани,нарязани,надупкани),или са Brembo или 25 years (някакви юбилейни се водят)...
Може да спира много заради това!(вентилирани,нарязани,надупкани),или са Brembo или 25 years (някакви юбилейни се водят)...
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
TRW ще са по-евтини
Карал съм с TEXTAR а сега съм с TRW.Ще прозвучи невероятно но от TRW съм по-доволен 
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Мога да ти препоръчам Barum или още по-добре (но и малко по-скъпи) - АТЕ.
АТЕ са именно и завидските на голям процент VW автомобили.
АТЕ са именно и завидските на голям процент VW автомобили.
- Lafferty
- Автомобил:
- Двигател:
Малко се обърках, казахте 555 модела накладки. 

- Haralampi
Lafferty написа:Малко се обърках, казахте 555 модела накладки.
A ти очакваше всички да кажем само един ли?
Би трябвало да се радваш - имаш избор
-
Bulgar_84
- Автомобил:
- Двигател:
На голф 4 съм със текстар и дискове и накладки, на БМВ 3та серия Е30 съм със Брембо накрадки и дискове, на VW Sharan съм със Delphi, чесно да ти кажа текстара са добри брембото са добри, но и са на "добри" цени
, а Шарана е на майка ми и го кара като товарна кола, скъсва го от каране вече някъде 50 000 км съм сменил накладките 1 път, диска е истъркан добре, равномерно.... меки накладки
и цените завидно по ниски от другите 2 марки
, баща ми кара служебен голф 3 със Delphi и също е доволен.. Поздрави!
- dionick
- Автомобил: VW Bora 2003
- Двигател: ASZ
viewtopic.php?f=5&t=316392
Колега писахме в тази тема наскоро сигурен съм че има и още писано по случая. Успех
Колега писахме в тази тема наскоро сигурен съм че има и още писано по случая. Успех
- masiven
- Автомобил: Passat B6+Passat CC+Seat+Yaris
- Двигател:
TEXTAR
Ако са истински TEXTAR взимаи без да мислиш
На, Б5.5 му сложих ТЕКСТАР накладки и Цимерман дискове и заспа, почти 90к км карах след смяната и още си имаше жиеот в тях (продадох колата) но имаше поне още 20-30к км живот в тях. Подчертавам че частите бяха със сигурност оригинални на марките, но и цената им беше подобаваща.
Ако са истински TEXTAR взимаи без да мислишНа, Б5.5 му сложих ТЕКСТАР накладки и Цимерман дискове и заспа, почти 90к км карах след смяната и още си имаше жиеот в тях (продадох колата) но имаше поне още 20-30к км живот в тях. Подчертавам че частите бяха със сигурност оригинални на марките, но и цената им беше подобаваща.
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Lafferty, "мекото на баницата" е Delphi.
Добри накладки, на сносна цена.
За мършите, които караме, всичко останало е изхвърляне.
Добри накладки, на сносна цена.
За мършите, които караме, всичко останало е изхвърляне.
- Haralampi
Аз не знам как нещо свързано със сигурността на пътя и човешкия живот може да е зависимо от "мършата" отгоре, тя и "мършата" убива, но ето, избора стана още по-богат 
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Haralampi написа:Аз не знам как нещо свързано със сигурността на пътя и човешкия живот може да е зависимо от "мършата" отгоре, тя и "мършата" убива, но ето, избора стана още по-богат
Не искам да се хваля с тъпотата си, но три пъти прочетох мнението ти и пак не го разбрах.
Защо мислиш, че накладките, които съм препоръчал представляват опасност за сигурността на пътя и човешкия живот?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”