Иначе колкото до това какъв беше проблема с рейката чукаше яко и външните накрайници се бяха разбили и реших да я дам в един сервиз в който ме увериха, че след рециклиране колата ще се оправи, но в последствие разбрах че са сменили тампоните на балансиращата щанга, а както се вижда на снимката рейкатна или не е пипана или не е оправена като хората, но разбира се маншоните са сменени
Рейки Голф 4
- pkmz
- Автомобил:
- Двигател:
Рейки Голф 4
Колеги по въпроса за рейките! Как да разбера дали са ми ремонтирали рейката? Къде в София могат да рециклират рейка, както трябва? Прилагам снимка на маншоните след ремонта. До коклокото знам и съм сменял маншони на голф4 тези маншони въобще не са за такава кола. На снимката волана е завъртян на дясно, но ако го завъртя плътно в дясно не искам да гледам какво се случва с маншона. Моля за ПОМОЩ, търся свестен сервиз за рейки, без да се налага да опирам пищова на майстора в главата докато работи. И да му казвам накъде се развиват болтовете. По принцип се интересувам от предложения за София, но ако има по-добри майстори на друго място в което не се и съмнявам предпочитам тях.
Иначе колкото до това какъв беше проблема с рейката чукаше яко и външните накрайници се бяха разбили и реших да я дам в един сервиз в който ме увериха, че след рециклиране колата ще се оправи, но в последствие разбрах че са сменили тампоните на балансиращата щанга, а както се вижда на снимката рейкатна или не е пипана или не е оправена като хората, но разбира се маншоните са сменени
.
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Рейки Голф 4
Така се смачква маншона,когато малката скоба не е оригинална и не е охлабена при реглаж на сходимостта.Маншона се усуква като се върти щангата и изглежда по абсолютно същия смачкан начин.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”