Ремонтен комплект хидравлична рейка

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
stefan_nankov
Автомобил:
Двигател:

Re: Ремонтен комплект хидравлична рейка

Мнениеот stefan_nankov » Пет 30 мар 2012 11:21

И на мен ми предстои ремонт на хидравличната рейка на моя Рено Меган 1, същия модел като на колегата.
За съжаление съм от Варна ,а тук са явно дилетанти. Първоначално ми казват че ще я оправят после дават назад - не можели и пр.
Доколкото разбрах на тоз модел се монтират рейки TRW и SMI, едната от които ги плаши до смърт заради цоловите размери доколкото можах да разбера.
Интересно че софийските сервизи - и тези в техническия и Аргала, както и един Захариеви в Харманли не се плашат - всичко правели , даже не били 2 модела ами били 4 и пр.
Аз имам тука едни читави майстори, дето ако им дам комплект ще се хванат да го правят, но ремонтния комплект е проблем. а и после не знам къде да занеса рейката за тези тестове дето са описани по-горе.
Ако някой може да даде съвет, ще го оценя.

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Re: Ремонтен комплект хидравлична рейка

Мнениеот dancing_niki » Нед 01 апр 2012 22:33

Ако ще ти стъпи на същите пари, по-добре дай 20-30 лева отгоре за куриер и прати рейката в техническия в София. Ако ще ти я направят за без пари и можеш да се лишиш от колата за около седмица разглобете рейката и ми прати старите семеринги или прочети на тях какво пише и ще отида да ти купя нови.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”