Готварска печка с керамичен плот до 500лв.?
- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
Готварска печка с керамичен плот до 500лв.?
Предстои ни покупка на готварска печка. Идея си нямаме какво да търсим и за какво да гледаме
Бюджетът който мога да отделя е макс. 500лв. Държа котлоните да не са на газ, а да е с керамичен плот. Моля да споделите ако имате преки положителни /отрицателни/ впечатления или наблюдения към някой модел отговарящ на споменатия по-горе бюджет!

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Готварска печка с керамичен плот до 500лв.?
Колко голяма печка? Ако от по малките ти върши работа, на елдом са хубави печките, дипломат са с по добър дизайн но като качество не ми харесват
От големите няма голям избор до 500лв. Beko са добри и качествени за парите си 

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Winner25 написа: Beko са добри и качествени за парите си

- mafiota
Общо взето и аз съм доволен от марката BEKO,ще ги разгледам. Иначе ми трябва стандартна печка, не от тези по-малките.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
lrlmodo написа:Zanussi

И Беко не е лош избор..Въпрос на вкус...

- mafiota
а има ли някакви особености около керамичните плотове? напр. със сензорни или директни бутони е добре да бъде, или нещо друго ... 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Имам дълъг опит със Зануси и нормални ключове за включване.
Желязна печка на доста години... Купена малко след като пуснаха такива по магазините...
Желязна печка на доста години... Купена малко след като пуснаха такива по магазините...

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Повечето печки не са със сензорни бутони, но и не виждам смисъл да е с такива
Не знам Зануси как са биле преди години, но в момента са на нивото на Беко само че с по-хубаво име и съответно цената леко нагоре

Не знам Зануси как са биле преди години, но в момента са на нивото на Беко само че с по-хубаво име и съответно цената леко нагоре

- toki4aaa
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Колега с ВЕКО няма да сбъркаш! За парите си получаваш повече от прилично качество! За да не съм голословен - работя в един от големите магазини за черна и бяла техника ( вносителя на ВЕКО за България ). За 3 години откакто съм там не сме имали проблем с нито едно ВЕКО! А англичаните не искат да чуят за друго освен ВЕКО-то.
Зануси не са това което бяха откакто ги купиха Електоролукс. Ако беше от Търново и отстъпка щях да ти уредя ...
Това е мое мнение, всеки си избира сам за себе си все пак!
Поздрави!
Зануси не са това което бяха откакто ги купиха Електоролукс. Ако беше от Търново и отстъпка щях да ти уредя ...
Това е мое мнение, всеки си избира сам за себе си все пак!
Поздрави!

- wetrelaks
- Автомобил:
- Двигател:
mafiota написа:Предстои ни покупка на готварска печка. Идея си нямаме какво да търсим и за какво да гледамеБюджетът който мога да отделя е макс. 500лв. Държа котлоните да не са на газ, а да е с керамичен плот. Моля да споделите ако имате преки положителни /отрицателни/ впечатления или наблюдения към някой модел отговарящ на споменатия по-горе бюджет!
Имам Горение с керамичен плот на 8 години Платих я към 850 мисля. Не съм доволен от фурната,цялата корозира и се разпада ,керамиката е ок. Всички модели освен Bosh са компромис .
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Blomberg - също е вариант.Доколкото знам те са високата серия на Беко.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
wetrelaks написа:mafiota написа:Предстои ни покупка на готварска печка. Идея си нямаме какво да търсим и за какво да гледамеБюджетът който мога да отделя е макс. 500лв. Държа котлоните да не са на газ, а да е с керамичен плот. Моля да споделите ако имате преки положителни /отрицателни/ впечатления или наблюдения към някой модел отговарящ на споменатия по-горе бюджет!
Имам Горение с керамичен плот на 8 години Платих я към 850 мисля. Не съм доволен от фурната,цялата корозира и се разпада ,керамиката е ок. Всички модели освен Bosh са компромис .
Горението тоя проблем явно го имат от време оно. Ние имахме една от старото производство купувана от Югославия (тогава все още беше Югославия) - железна печка от към електрическа част и нагреватели, но и на нея и корозира фурната.
Аз и сестрата имаме 2 броя еднакви Индезит с 2 конвенционални електрически и 2 газови котлона, но същата се предлага и с керамика. Голям проблем на Индезита, е че се рони печата по копчетата дори и без да ползваш абразивни препарати

- mafiota
ясно, значи ще се оглеждам за ВЕКО. Всъщност пералнята ми е ВЕКО, някакъв супер енергиен клас, доволни сме вече три години проблеми никакви а и си пере добре, само дето програмата е около 3 часа
, но сме и свикнали вече.
Да се надяваме, че имат добра гаранционна база, а и след това намират ли се части?
Другото което ми се върти в главата е компромисен вариант за около 300 ...400 лв., тук в Козлодуй има един човек който внася ел. уреди от Германия - втора употреба. Гледах няколко модела от които AEG, Privileg, на външен вид много добре изглеждаха, а и човека казва че били истински, но..... знам ли, като са замисля ...... все пак това е греело, и малко или много може би "огъня" я е амортизирл, абе незнам дали е много добре печка втора употреба, то има неща дето могат да се купят така, но пък печка

Да се надяваме, че имат добра гаранционна база, а и след това намират ли се части?
Другото което ми се върти в главата е компромисен вариант за около 300 ...400 лв., тук в Козлодуй има един човек който внася ел. уреди от Германия - втора употреба. Гледах няколко модела от които AEG, Privileg, на външен вид много добре изглеждаха, а и човека казва че били истински, но..... знам ли, като са замисля ...... все пак това е греело, и малко или много може би "огъня" я е амортизирл, абе незнам дали е много добре печка втора употреба, то има неща дето могат да се купят така, но пък печка

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”