проблем с ел стъкло на голф3 1.6 афт
-
iohostart
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с ел стъкло на голф3 1.6 афт
здравейте имам проблем с предно дясно ел стъкло работи когато си иска прегледах кабелите няма прекъснати кабели почистих с контактен спрей всички букси вчера цял ден не искаше да тръгне и нямах време да обърна внимание и днес сутринта се качвам в колата и викам чакада пробвам и работи свалих кората на вратата прегледах всичко в вратата откачих и буксата с снопа с кабели която влиза в купето прегледах за скъсани кабели или окислени връски не открих нищо сглобих и всичко работеше идеално след няколко часа се качих доволен че всичко е готово и пак същата работа не работи някой имал ли на идея от куде мойе да идва проблема приемам съвети всякакви прави ми и друго впечетление когато подам на контакт и върна ключа на обратно централното се опитва да отключва колата незнам дали може да имат двете неща нещо общо 

- maikalcho
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с ел стъкло на голф3 1.6 афт
механизмът колега ти прави въртели аз имах същия проблем и се вдигаше само от ключът щото от копчето стигне ли до едно положение и се връщаше само .... колегата williams_vn от форума ги прави пращаи си целия механизъм с машинката и тои ти праща оправена .... много е коректен аз лично съм много доволен 

-
iohostart
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с ел стъкло на голф3 1.6 афт
колега пробвал съм когато не работи и от ключа не иска да работи незнам утре ако имам време ще разглобя всичко всички идеи и предложения са ми от полза благодаря
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”