Shell - много зле
- wrcv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Shell - много зле
Здравейте колеги. Смятам за полезно да споделя с вас, моето впечатление за проблемите ми с бензиностанции Shell. От 1 000 пъти най-накрая ми се наложи да налея бензин на Shell, преди си спомних, че бензина е много слаб, говоря за обикновен h95 и най-лошото, че лъжат в количеството с около 1л. Заредих и отново ми се потвърдиха впечатленията. Затова никога Shell отново - супер зле. Лук ойл е истината. 

-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Спокойно пич ... навсякъде те "удрят в кантара" не само в Шел
Пътувам постоянно с шефа ми който има Е250 Турбо дизел (модел 2000 г.) и борд компютъра му показва колко точно му сипват и още какво ли не. Та стандартното е при зареждане на около 30 литра нафта да те ударят поне с 2-3 литра
Сипвали сме и на OMV, Luk Oil, Ема транс, Генимекс ... сите са маскари 

От Шел са скапани Горивата дори на моята Жигула се осеща като и сложа 95 бензин клапаните започват да траката като че все едно съм с 92 затова не зареждайте оттам.
Един познат си беше сложил Diesel от Шел и зимата му беше замръзнал.
Затова само Лук Ойл,ОМV, и Еко всичко друго е скапано или ще ви излъжат в количеството.
Един познат си беше сложил Diesel от Шел и зимата му беше замръзнал.
Затова само Лук Ойл,ОМV, и Еко всичко друго е скапано или ще ви излъжат в количеството.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Само мойта кола ли не е толкова капризна??
Никаква разлика не съм усетил с какъвто и да е бензин... в пауър, или ОМВ или къвто и да е
Направо почвам да си мисля че тва по някакъв начин на психическа основа.. че ни лъжат е ясно,ама кой не ни?? Мое мнение, но специално за в пауъра мога да кажа че съм доволен от него 

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”