Как ще е по-готино според вас?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Нямам снимки щото не съм намерил свободни пари да поглезя моята.Мисалта ми е като взимаш матирани(Black) или бели фарове да подбереш същите(в смисал матирани или бели а не същата марка)мигачи и бленди за да изглежда наистина добро.Иначе на твоита кола според мен най-доброто ще е матирани и то направо и задните светлини също.Иначе за матирани знам че задните светлини на Хела оригинални има(вероятно твоите са такива понеже си GTI),има и такива странични мигачи които ги има и на Г4(аз имам такива ма са без цокал
).За халогени и бленди матирани незнам дали има стандартни ,но подобно на фаровете мисля че има "тунингови".Другия вариант е белите фарове с твоите халогени и бленди,бели мигачи(можеш да видиш моите-те не са за готини моита ама така се наложи
)и някъв прозрачен заден фар.Втория вариант според мен е по гаден за твоита но въпрос на вкус 

- Undertaker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Това даже е по брутален вариант на това което казах понеже блендите са направо черни а не матирани.Rabbit_TDI написа:DOHC написа:Я да видиме дали съм те разбрал правилно.
Ти предлагаш нещо такова за черни фарове (Black):
и нещо такова за хром (Chrome)
Абсолютно
P.S.Представи си и горната с черни или матирани джанти

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”