Та кво стана - тръгвам аз днес за работа росен, росен, пълен с еднергия и готов за първия ден от седмицата, наближавам моето Голфче и какво да видя...пак зее рана

Тук идва забавната част, утре ми изтича каското и трябва да го подновявам. Ок, обаче ако на снимките няма огледало, когато го сложа отново трябва да ходя за нови снимки...и отново да загубя от работното си време, все едно 2 пъти ще правя каско. И всичко това за едно СТЪКЛО, дето някой наркоман го е продал за 5 лв. да му изсъхнат ръцете.
Решавам да купувам ново, звъня в една голяма верига и те ме пращат в склада им, където го имало с подложката барабар. Отивам аз и познайте кво, ами нямали в наличност при това предлагали стъкло без подложка само

Дали не е за GTI, знаете дали се различават?
В крайна сметка тази вечер трябва да измисля как да го закрепя за снимките всички съвети са от полза

Та се чудя аз днес и не мога да си отговоря : Кога ще ни стане нормална държавата, кога ще спим спокойно без да мислим какво ще ни свалят от колата, кога застрахователите ще престанат да ни цакат, кога ще се махне бюрокрацията и кога аджеба ще се почувстваме удовлетворени като клиенти???
Равносметката от днес е много нерви, много пропилян бензин и все още липсващо стъкло. В тоя ред на мисли, ако някой скоро е правил КАСКО за Г3 като моя да каже какви пари са му искали и дали е доволен.
Извинявам се тия черни мисли, ама и вие сте били в това положение и сигурно ще ме разберете;)
ПС. Обичам си колата ама как може всички части да се свалят като лего и като тръгнеш да купуваш ново да се окаже че все нещо от легото не се продава.