KirilGeorgiev написа:А ако съм с български номера и се забия в центъра без зелен стикер какво ще ме правят?
Минеш ли покрай този знак
можеш да си приготвиш едни 40 евра в жабката

KirilGeorgiev написа:А ако съм с български номера и се забия в центъра без зелен стикер какво ще ме правят?
icoico написа:Ицку® написа:Точно тези стикер съответстват на съответен ЕВРО стандарт и в самия стикер има оставено празно място за вписване номера на колата.
ЕВРО 2 - червен
ЕВРО 3 - жълт
ЕВРО 4 - зелен
Тц.
Зелен стикер получават всички бензинови автомобили с катализатор. Дизелови съответно с Евро 4 и повече или Евро 3 с допълнително монтиран ДПФ.
KirilGeorgiev написа:И искаш да ми кажеш че този стикер не се дава при преглед на колата а можеш да си го купиш от будката за вестници и да си го лепнеш ти?
brabus написа:Немецът не може да си представи, че някой си е избушил катализатора. Глобата е солена ако те хванат, че нямаш Кат и е доста по-висока от 40 евро.
brabus написа:За бензиновите мотори или имаш Кат и получаваш зелен стикер или нямаш и червен даже. Затова визирах, че ако колата от завода е с катализатор (бензинова) за немеца тя си е с катализатор и след 20 г. и няма как да си сложил резонаторно гърне![]()
За дизелите ясно.
ALESYZ написа:На моята още като я взех от Германия имаше лепнат зелен стикер. Водят я ЕВРО 3. Нямам DPF филтър. Що има зелена лепенка тогава?
kossis написа:Колеги я кажете моя Пасат 5.5 -131к. ТДИ -2001 г. има ли някакво Евро ?
STOYO написа:А защо като ги интересуват вредните емисии за данъка, не намалят данъка на колите с газови уредби. Те замърсяват най малко.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: pac_man и 81 госта