Пасат B3 и B4 -тунинг,подобрения...тема за всички с B3 и B4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: Пасат B3 и B4 -тунинг,подобрения...тема за всички с B3 и B4
Виждал съм тъмно син Пасат с хром решетка и гледката не е приятна.
astagator написа:Приятели, имате ли идея от къде може (и дали) да се намери хром решетка без емблема за Б4?
(А тази от Б5 дали може да се "напасне" някак http://www.avto.bim.bg/p28079/m664/VOLK ... om-laisni/?)
Б4та няма никакви хромове и с тази решетка ще го засе...реш !
П.П. Днес гледах едно ауди 6 над-турбинирано с махнати лайстни на вратите, някакви мрежички по брониите ...уникално съсипана кола .
Някои хора се чудят как да си съсипат колите ...
- astagator
- Автомобил:
- Двигател:

След бързо "тунинговане" във Фотошоп, напълно се съгласявам с мненията ви... Кофти работа е!

astagator написа:След бързо "тунинговане" във Фотошоп, напълно се съгласявам с мненията ви... Кофти работа е!
а добър ден, направихме едно добро дело и спасихме един пасат от гавра

Колеги, от доста време се чудя , какво да правя със светлините на предната броня на В4та...
Първо и трите елемента са с различен цвят ..някакви фуги и прекалено светли ...
Днес от нямане какво да правя, взех едно парче тънък плексиглас, изрязах го и го наложих както си е напълно прозрачен..

Идеята е да ги обедини, както си мисля, леко да затъмня плексигласа с трансперантен спрей.
Защото в момента от 5м почти не си личи, няма смисъл, а и нищо не скрива.
Интерсно ми е вие какво мислите по въпроса!
Това парче е само за проба, не е изразяно съвсем прецизно ...
Първо и трите елемента са с различен цвят ..някакви фуги и прекалено светли ...
Днес от нямане какво да правя, взех едно парче тънък плексиглас, изрязах го и го наложих както си е напълно прозрачен..

Идеята е да ги обедини, както си мисля, леко да затъмня плексигласа с трансперантен спрей.
Защото в момента от 5м почти не си личи, няма смисъл, а и нищо не скрива.
Интерсно ми е вие какво мислите по въпроса!
Това парче е само за проба, не е изразяно съвсем прецизно ...
Последна промяна от JC на Вто 17 апр 2012 0:35, променено общо 1 път.
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Просто сложи подходящо фолио
pe6kata написа:Просто сложи подходящо фолио
Фолиото върху фара и мигача ли да лепя или върхе плексигласа, ще ми се да е с плексиглас, за да видя как ще изглежда.
А преди купих една ролка трансперантно фолио уж черно и по-светло, а се оказа че кафенее и е доста тъмно ...
Затова мислех със спрея, защото мога да си избера подходящата тоналност, а може и да греша не знам

фолио на плексигласа, може и трансперантен, ако имаш усет да го направиш равномерно.
Това фолио, трансперантно ли се води, няма нищо общо с другото нали?
- pe6kata
- VW експерт
точно така, облепяш си мигачите и другите неща и не се занимаваш с плексигласи и други глупости
моите са така направени,с едно от най-светлите трансперантно фолио, но на колата ми фаровете са тъмната хела и нещата се навързват, при теб незнам дали ще стои добре с нормални фарове и затъмнени мигачи/бленди
моите са така направени,с едно от най-светлите трансперантно фолио, но на колата ми фаровете са тъмната хела и нещата се навързват, при теб незнам дали ще стои добре с нормални фарове и затъмнени мигачи/бленди
pe6kata написа:точно така, облепяш си мигачите и другите неща и не се занимаваш с плексигласи и други глупости
Плексигласа е , за да скрие дефектите в лявата част на бронята, нещата не са подредени както трябва и както е отдясно- фарче, бленда и мигач ...така мисля да ги обединия ..пробвах да оправям бронята, пооправи се с пистолет за въздух , но има нещо мн. леко посукано ...
А за блендите горе, мисля да ги затъмня и тях + ако се боядисат шаптике на рефлекторите черни ..може би ще е по добре..
Явно трябва да се пробва . Не знам, но в този вид много ме дразни ....изкл. много
А мигачите с фолио ли ги прави или са така тъмни ?
- pe6kata
- VW експерт
тъмната хела при б3 си върви с мигачите.
реално нито рефлектора, нито стъклото са тъмни, съвсем нормални са. Потъмняването го прави черната кръстачка- това е за секцията на дългите. Късите са лупи, като останалото(ако може да го наречем рефлектор) е черно. Стъклото пак е нормално. Потъмняването е много добре получила се оптична измама.
Б4-ката макар и фейслифт на б3 е много ощетена откъм подобни глезотии, за б3 примемерно има незнам колко вариации на фарове и стопове, тунинг китове... Говорим за истински неща, с които е излизала от завода, а не с разни чарколяци, с които се е наводнил пазара
реално нито рефлектора, нито стъклото са тъмни, съвсем нормални са. Потъмняването го прави черната кръстачка- това е за секцията на дългите. Късите са лупи, като останалото(ако може да го наречем рефлектор) е черно. Стъклото пак е нормално. Потъмняването е много добре получила се оптична измама.
Б4-ката макар и фейслифт на б3 е много ощетена откъм подобни глезотии, за б3 примемерно има незнам колко вариации на фарове и стопове, тунинг китове... Говорим за истински неща, с които е излизала от завода, а не с разни чарколяци, с които се е наводнил пазара
pe6kata написа:тъмната хела при б3 си върви с мигачите.
тук си много прав, на Б4 освен черните кристални с ейнджъл айс, който да изключиш щото свети тъпо друг фар не бих сложил. Има някакви с лед светлини, с лупи, с мигач отстрани...пълна скръб. Със стоповете същата работа два типа стопове, с жълт мигач и с потъмнен, тунинга с едни кръгове и кристални стъкла е умопомръчаващ.
DoH_KuXoT написа:pe6kata написа:тъмната хела при б3 си върви с мигачите.
тук си много прав, на Б4 освен черните кристални с ейнджъл айс, който да изключиш щото свети тъпо друг фар не бих сложил. Има някакви с лед светлини, с лупи, с мигач отстрани...пълна скръб. Със стоповете същата работа два типа стопове, с жълт мигач и с потъмнен, тунинга с едни кръгове и кристални стъкла е умопомръчаващ.
Да, наскоро видях една В4ка в центъра със такива стопове- кристални с някакви кръгове .... не можах да повярвам първо как се е сетил някой да ги направи, втори да ги купи и да не го е срам от това ...

П.П. Ще пробвам някакви варианти, ще качвам снимки и...то си покаже

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Мен ако питаш си остави така мигачите и блендите и всичките там стъкла.