Проблем с предница Пасат Б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с предница Пасат Б5
Здравеѝте на всички, имам малък проблем, от както се стопли времето се чува някакво страхотно скърцане отпред, наѝ-много се чува на свободна с малка скорост. Натисках я отпред на двата калника и пак скърца но немога да разбера дали е някои носач или амортисыри, Колата е Пасат Б5 1.9 ТДИ АФН 98г. Ще съм благодарен някои ако помогне.
- joro^
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с предница Пасат Б5
Най вероятно е някоя от шарнирните връзки.Коментирана е темата удари една търсачка.
- MECHOKA1
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се че пиша извън темата. Въпроса ми е към колегата от горния пост които е дал линка ползвал ли е тази марка носачи (MASTER).
- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
Не, линка е само заради картинката.
Купих си FEBI ( 40лв.)от приятели на които имам доверие.
Купих си FEBI ( 40лв.)от приятели на които имам доверие.
По вероятно са ти разбити външните накрайници на рейката и то доволно. Когато навлезе влага там(заедно с нея влиза прах и други мръсотии),и след това при завиване се чува такова скърцане особено ако караш бавно, както споделяш ти. Звукът е доста неприятен - лекува се с нови такива. Скърцането също се чува и при спряла кола, когато завърташ волана в някоя от посоките.
-
- Автомобил:
- Двигател:
С нов носач се оправи колега този които държи амортисьора ама маи трябваще да сменя и двата ама понататък. На стария гумичките се бяха нацепили яко.