relaxxx написа:100% е така няма такъв разход. Има само някакъв БК, който показва няква стойност в някакъв момент. И аз моя мога да го накарам моя да показва 6 градско, ама резултата на колконка е далееч от там...
П.П. голф 4 с 1,9 двигател не може да докара по тази отсечка 3,7л на 100 имаш твърде много изкачвания и спускания за да повярвам.. виж 4,5 -5,5 да се съглася. Ако приемем че си я жарил и със 110 вече нещата отиват към рибарските истории.
Фактът, че не ти пука дали някой тук ти вярва ... че публикуваш тези ... ще го нарека отново "приказки" ... говори достатъчно за самочувствието ти, покритието му и възпитанието ти.Superleggera написа:Без чип ми показваше 4.4-4.6 по БК,с чипа разхода,който казах по-горе пак по БК. Преди чипа съм го засичал до капачка и показваше точно, с чипа все още не съм. Това ми показва, това казах. Това, че не вярвате, не ме бърка
myrshavija написа:Фактът, че не ти пука дали някой тук ти вярва ... че публикуваш тези ... ще го нарека отново "приказки" ... говори достатъчно за самочувствието ти, покритието му и възпитанието ти.Superleggera написа:Без чип ми показваше 4.4-4.6 по БК,с чипа разхода,който казах по-горе пак по БК. Преди чипа съм го засичал до капачка и показваше точно, с чипа все още не съм. Това ми показва, това казах. Това, че не вярвате, не ме бърка
Пожелавам ти успех!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 108 госта