Като сложиш бензина до там се връзват на цената на Бош
Въпрос за чистачки
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Re: Въпрос за чистачки
Тва темпо не е ли люлин/надежда

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
kambone написа:Тва темпо не е ли люлин/надежда![]()
Като сложиш бензина до там се връзват на цената на Бош![]()
![]()
- kambone
- Контакти:
Не е казано да са най-евтините или да са евтини а да има и да са добри
Но Бош е излишно скъпо според мен.
Но Бош е излишно скъпо според мен.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Ужас, аз колко време търсих рамена от голф след 2003 година с новото захващане, а тука ще слагате стари рамена...
отиваш в Люлин в Киров, те са вносител на Бош и си взимаш чистачки с новото захващане и нямаш грижи
отиваш в Люлин в Киров, те са вносител на Бош и си взимаш чистачки с новото захващане и нямаш грижи

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Да, ама са 60 лева. Човека иска по-евтини явно
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
dlug написа:Да, ама са 60 лева. Човека иска по-евтини явно
Да,то ако му се дават 60лв едва ли щеше да иска да сменя рамената
- PabloEscobar
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57D30O2
http://www.passatplus.de/umbauteile/aer ... rotwin.htm

И един ОЕМ номер от Фолксваген - 1K0 955 429 B на цена 5.30 евро. За двете страни 10.60

Ето гумичките

В пакета са включени и капачетата

Първо сравнявате капачетата, трябва ви по-тясното

От едната страна гумичката е закрепена, а от другата не е.

Махнете се отвертка капачето от страната, която е закрепена гумата

Огъвате металното, за да освободи

Сменяме и режем

Отново огъваме ламаринката, за да хване гумата

За 20 лв нови чистачки с оригинални VW пера. Можете да преместите темата в полезни връзки, че е наболял въпрос
60 лв струват нови Бош в България, 20 евро в ибей Германия.

И един ОЕМ номер от Фолксваген - 1K0 955 429 B на цена 5.30 евро. За двете страни 10.60

Ето гумичките

В пакета са включени и капачетата

Първо сравнявате капачетата, трябва ви по-тясното

От едната страна гумичката е закрепена, а от другата не е.

Махнете се отвертка капачето от страната, която е закрепена гумата

Огъвате металното, за да освободи

Сменяме и режем

Отново огъваме ламаринката, за да хване гумата

За 20 лв нови чистачки с оригинални VW пера. Можете да преместите темата в полезни връзки, че е наболял въпрос
60 лв струват нови Бош в България, 20 евро в ибей Германия.- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Разбира колата да е 1000 лв да са много 60 лв за чистачки, ама в този случай не е така, хубавите чистачки са важно нещо.
Иначе рамената са по около 90 лв едното, или поне аз толкова ги взех, не виждам смисъл от операцията.
Иначе рамената са по около 90 лв едното, или поне аз толкова ги взех, не виждам смисъл от операцията.
- dlug
PabloEscobar написа:http://www.passatplus.de/umbauteile/aerotwin/aerotwin.htm
И един ОЕМ номер от Фолксваген - 1K0 955 429 B на цена 5.30 евро. За двете страни 10.60![]()
...
В порше са 12лева и някакви стотинки. Аз обаче не съм много доволен от перото което си купих. Дръгне ми по стъклото. Старото перо не чистеше добре, но беше безшумно. Но общо-взето май си остава най-добрият вариант
- PabloEscobar
MK4 написа:Разбира колата да е 1000 лв да са много 60 лв за чистачки, ама в този случай не е така, хубавите чистачки са важно нещо.
Перата са си оригинални
- PabloEscobar
След две години служба смених перата
Старите ми чисчки бяха Бош и последния месец взеха да мажат страшно много. Днес минах покрай VW и взе две пера. Цена 13 евро с ДДС! Смених ги за 10 минути и за сега съм доволен. Уплатняват по цялото стъкло. Казвам го, защото боша още когато го купих не чистеше добре пасажерската страна (в горната част на стъклото)
Капачетата в комплекта са само за едната страна. Сравнете ги преди да започнете разглобяване! След правилен монтаж остават две капачета резерва
Старите ми чисчки бяха Бош и последния месец взеха да мажат страшно много. Днес минах покрай VW и взе две пера. Цена 13 евро с ДДС! Смених ги за 10 минути и за сега съм доволен. Уплатняват по цялото стъкло. Казвам го, защото боша още когато го купих не чистеше добре пасажерската страна (в горната част на стъклото)Капачетата в комплекта са само за едната страна. Сравнете ги преди да започнете разглобяване! След правилен монтаж остават две капачета резерва
- kambone
- Контакти:
@PabloEscobar И аз ще направя това. Това звучи като оптимален вариант.
@Колегата по-горе, въпроса не е в стискането за 60лв и колата за 1000 или 10 000, този БОШ за 60лв не заслужава и 20лв, както казва колегата по-горе - от самото начало не чисти добре!
За това казах и аз по-нагоре, не търся най-евтините чистачки, търся добри чистачки на разумна цена които да работят добре.
@Колегата по-горе, въпроса не е в стискането за 60лв и колата за 1000 или 10 000, този БОШ за 60лв не заслужава и 20лв, както казва колегата по-горе - от самото начало не чисти добре!
За това казах и аз по-нагоре, не търся най-евтините чистачки, търся добри чистачки на разумна цена които да работят добре.
Колега за тея чистачки(Шампион-безшарнирни) в един магазин ми поискаха 19лв. на бройка(значи двете 38лв.) малко множко ми се видяха.
Понеже в магазина момчето ми каза че имал от тея накрайници,които ми трябват,обаче нямал други по евтини чистачки,с които да ги комбинирам. Та се чудех дали някой от вас не знае някаква по евтина марка и що годе хубава разбира се нещо (Ауто Практика от Метро-много бях доволен от тях) чистачки,на които тея накрайници ще паснат и да заспива вече тоя въпрос.
Понеже в магазина момчето ми каза че имал от тея накрайници,които ми трябват,обаче нямал други по евтини чистачки,с които да ги комбинирам. Та се чудех дали някой от вас не знае някаква по евтина марка и що годе хубава разбира се нещо (Ауто Практика от Метро-много бях доволен от тях) чистачки,на които тея накрайници ще паснат и да заспива вече тоя въпрос.
- dlug
Я кажи кой е този магазин и дали имат и в София. Аз много търсих шампионки безшарнирни и тези които намерих бяха 60 лева.
dlug написа:Я кажи кой е този магазин и дали имат и в София. Аз много търсих шампионки безшарнирни и тези които намерих бяха 60 лева.
АвтоХит
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”