Какво е това по вратите?
Какво е това по вратите?
Здравейте. На мн модели автомобили, не само и на VW от външната страна на вратите до страничните прозорци и на колонките има залепено нещо като черна кожа. някой знае ли каква а тази материя? и възможно ли е да се намери по магазините?
кожа ли ?!?
ако е тва което си мисля то е неква пластмаса и по принцип се продават в съотв. магазини за авто части или ше го тафнеш по ефтинко от некоя автоморга незнам

ако е тва което си мисля то е неква пластмаса и по принцип се продават в съотв. магазини за авто части или ше го тафнеш по ефтинко от некоя автоморга незнам
Последна промяна от vesics на Вто 10 окт 2006 19:32, променено общо 1 път.
- carbonara
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако иска6 може6 да си го поръ4а6 от:
www.m-cartuning.com
Този магазин е във В.Търново
там го има това фолио
магазина е много як и зареден
Този магазин е във В.Търново
там го има това фолио
магазина е много як и зареден
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нали се сещата ако е хартиено фоли как ще издържа на атмосферните условия като се намира отвън на колата!!!!
Това е термо фолио на пластмасова основа, доста по дебело и здраво от хартиеното фолио. Не много разпространено за общо ползване, имам фирма която прави такива, но няма как да ми доставят ако не поръчам тонове! А тонове поръчват производителите на автомобили
Това е термо фолио на пластмасова основа, доста по дебело и здраво от хартиеното фолио. Не много разпространено за общо ползване, имам фирма която прави такива, но няма как да ми доставят ако не поръчам тонове! А тонове поръчват производителите на автомобили