radi_nrj написа:Аз се запалиш и вече се оглеждам за станция с инфрачервен нагревател, че не ме кефи идеята с топлия въздух.
Maмка му

P.S. Моля да не се счита за реклама.
radi_nrj написа:Аз се запалиш и вече се оглеждам за станция с инфрачервен нагревател, че не ме кефи идеята с топлия въздух.
bobocamaro написа:radi_nrj написа:Аз се запалиш и вече се оглеждам за станция с инфрачервен нагревател, че не ме кефи идеята с топлия въздух.
Maмка мув BG тва намерих като най-евтино http://cellphone-bg.com/product_info.ph ... ts_id=3195
P.S. Моля да не се счита за реклама.
freestyler911 написа:Абе аз уж писах ама какво стана .... нещо не съм изпратил съобщение.
Извършихме интервенцията. Разглобих лаптопа, свалих дъното, изпратих го на баща ми , в Ямбол, при негов приятел е "стоплил" чипсета със http://tpetrov.com/img_full.php?img=Ima ... SOL850.jpg , и ми върна дъното обратно по автобуса. ......
TiL написа:milmar написа:То махането е лесно , има не много скъпи станцийки , на които се наглася скорост на въздушния поток и температура . Обаче монтажа на новия чип , ако е с повече от 8 пина (а в случая е с доста повече) , по този примитивен начин , не ми се вярва много .... говоря за пъстолет за горещ въздух . Освен това какъв тинол ще нанесеш на площадките , какъв флюс , че да не се получи една обща калаена площадка от всичките пинове , не знам
.
Там де бачках последно правихме нещо подобноПравили сме подобни спойки, но спояването беше извършвано в пещ
На тея работи тинола си е нанесен(само флюс малко му слагаш) ипри нагряване всичко си ходи на мястото(ако не е разместено. Според мен при тази процедура с пистолета може най-лошата шега да ти е направи бъзината. Пистите са доста крехки и ако не си нагрял достатъчно и при опит за повдигане на чипа - печелиш
В домашни условия, като предпоследен вариант бих го пробвал(последния е нова платка
).
radi_nrj написа:Не е ли на сокет тоя проФестор? Иначе ако е запоен системата е същата като при чипсета.
Matematiks написа:При Х61 не е на сокет а е пойнат за дънотоиначе ъпгрейда е правен има тема в Thinkpad forums .....
![]()
Тва ше излита - Intel® Core™2 Extreme Processor X9100
(6M Cache, 3.06 GHz, 1066 MHz FSB)
Matematiks написа:That's correct my friendexactly
Баш така си е,прав си.Искам да разпоя 7300 да набухам Х9100(с нов BIOS obviusly) ..... :kissy
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта