Здравейте, колеги.
Събрах пари за газов инжекцион и искам да го сложа в оставищите дни до вторник. Съответно ме интересува сервиз, от който сте доволни(от извършената работа и ако е имало проблеми след това), като се има предвид, че искам бутилката да бъде на мястото на резервната гума. Интересуват ме и цени, ако някой е слагал наскоро.
Избор за газов инжекцион за VW Polo 1.4 APQ за София
Re: Избор за газов инжекцион за VW Polo 1.4 APQ за София
Здравей, колега
моля, пиши отзиви ако си поставил газов инжекцион тук в София.И на мен ми предстои в следващите 3-4 дена същия избор.Четох много форуми и мнения, звънях на 3-4 сервиза.засега съм се спрял на Bardolini zaradi cenata 970лв.
http://powergas.bg/gazov-injekcion.html тук момчетата са заети за 2 седмици напред и ми остава: http://www.sofgas.com/ .Някой ползвал ли е услугите им?
Поздрави
моля, пиши отзиви ако си поставил газов инжекцион тук в София.И на мен ми предстои в следващите 3-4 дена същия избор.Четох много форуми и мнения, звънях на 3-4 сервиза.засега съм се спрял на Bardolini zaradi cenata 970лв.
http://powergas.bg/gazov-injekcion.html тук момчетата са заети за 2 седмици напред и ми остава: http://www.sofgas.com/ .Някой ползвал ли е услугите им?
Поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
На тази кола ако дадеш повече от 300 лева за газов инжекцион за мен си е равносилно на болен мозък
Има едни момчета в горубляне,за които четох в форума и при които мой колега си е сложил инжекцион преди година и е доволен.Нямам опция да ти кажа телефон,защото пиша през телефона,че ми се прецака лаптопа,но мпжеш да потърсиш в интернет.Понеже им беше.забравил името написахме газов инжекцион софия горубляне и ми изкочиха доста,но едни от първите бяха те.Ще ги познаеш по това,че до адреса е описано,че има пицария.
dirtysouth написа:На тази кола ако дадеш повече от 300 лева за газов инжекцион за мен си е равносилно на болен мозък
Знам,колега,ама няма нещо читави втора ръка.Единия вариант е нов,но 970лв ми се вижда много.Както е тръгнало,търся втора ръка обикновена газова,защото дори нещо да се преебе по двигателя разликата в цената на двете неща е 800лв...аз за тея пари ще си купя нов двигател...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега , аз ти говоря за нов .... Един нов газов инжекцион за тая кола с 1 година гаранция е 330 лева без бутилка и тръба , тръбата ти е 5 лева метъра , теб ти трябват 4 метра и една бутилка нова за 100 лева или втора употреба за 30-40 със сондите са ти около 450 лева , далеч не е 800
За мен колата няма значение.Важно е тя да работи за теб, не ти да работиш за нея.Един хубав инжекцион на тия цени на горивата за 1 година ще се избие(15-20 000км).
Ще мина тия дни да ги потърся тия момчета в Горубляне.Адреса на Sofgas е там, дали може това да са хората, които търсим?
Ще мина тия дни да ги потърся тия момчета в Горубляне.Адреса на Sofgas е там, дали може това да са хората, които търсим?
dirtysouth написа:Колега , аз ти говоря за нов .... Един нов газов инжекцион за тая кола с 1 година гаранция е 330 лева без бутилка и тръба , тръбата ти е 5 лева метъра , теб ти трябват 4 метра и една бутилка нова за 100 лева или втора употреба за 30-40 със сондите са ти около 450 лева , далеч не е 800
Колега от къде да го вземем тоя инжекцион нов за 330лв?Подозирам, че е от БСМ (CarGas, които май не са лоши)?
dirtysouth написа:Колега , аз ти говоря за нов .... Един нов газов инжекцион за тая кола с 1 година гаранция е 330 лева без бутилка и тръба , тръбата ти е 5 лева метъра , теб ти трябват 4 метра и една бутилка нова за 100 лева или втора употреба за 30-40 със сондите са ти около 450 лева , далеч не е 800
колега,грабна ми вниманието с това,защотов моментя имам тръби сложени на колата,а имам специално изискване бутилката да бъде тип резервна гума.Дай некви кординати и четвъртък или оетък да дейсгваме,ако ми хареса офертата,че.до петък трябва да съм сложил или обикновена газова или инжекцион.
ivanoid написа:За мен колата няма значение.Важно е тя да работи за теб, не ти да работиш за нея.Един хубав инжекцион на тия цени на горивата за 1 година ще се избие(15-20 000км).
мисля,че са те
-
- Автомобил:
- Двигател:
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Купи го и го монтирай и сподели след 1 година как е. Първо ще смениш скапания изпарител, който не държи точно налягането. После ще умре рейката, ако не я превари клапана пред изпарителя - имат адета да не отварят горещи. За компа и датчиците не говоря.
На слука!
На слука!

От BSM можем да вземем газови инжекциони CarGas:
Миникит без куплунзи за инжекторите –
4 цилиндъра, електронен ключ и нивомер,
пластмасов ECU, изпарител Gpl R-UNO, рейка
Rail
на около 420лв излиза ако се вземат 2 броя.Но монтажа е много важен.Бутилката + евро сонда ако са нови са доста скъпи и крайната сметка май сочи към сервиз който поставя газови инжекциони и там цената е 870лв с 2 години гаранция.
Днес обиколих няколко сервиза и ми препоръчаха Bardolini за 970лв., но проблема е че не ми харесаха сервизите.Не ми се дават 1000лв на хора, за които нищо не знам.
Миникит без куплунзи за инжекторите –
4 цилиндъра, електронен ключ и нивомер,
пластмасов ECU, изпарител Gpl R-UNO, рейка
Rail
на около 420лв излиза ако се вземат 2 броя.Но монтажа е много важен.Бутилката + евро сонда ако са нови са доста скъпи и крайната сметка май сочи към сервиз който поставя газови инжекциони и там цената е 870лв с 2 години гаранция.
Днес обиколих няколко сервиза и ми препоръчаха Bardolini за 970лв., но проблема е че не ми харесаха сервизите.Не ми се дават 1000лв на хора, за които нищо не знам.
Добре дай да питаме,ако сложиме две газови дали няма да би направят отстъпка.Защото аз в петък ще взема най вероятно обикновена газова и я монтирам,защото тя ще излезе 250лв таван.Някой,чувал ли е за сервиА щслед италианеца дали е читаво
-
- Автомобил:
- Двигател:
Обикновенна газова за 250 лева
И нея в сервиз
Колеги не ви е добре без да се обиждате 

Върни се в “Автогазови уредби”