ПП: Имат някаква технология cool arm rest или нещо от сорта - около тъч пада наистина няма греене

bobi_diesel написа:Минуса е лошото охлаждане на 3 месеца се затлачва,и почва да грее.
Haralampi написа:marianchev написа:Не говорим за 10-11" , а за 15,4" дисплей и смятам че 3 часа си е прилично. То и лаптопа е далеч от съвременен де ама с интелски някакъв просцесор, 2 гиги рам, 320 хард и вградено видео
Мъничко е 3ч, особено щом няма и отделно видео...
Но поне за мен това няма никакво значение - така ми е писнало някой да ми рекламира лаптоп, че издържал 10 часаДа не съм скаут и да спя на палатка - около мен винаги и навсякъде има ток, стига да издържа от 2 часа нагоре, всичко останало ми е все тая докато не измислят лаптоп, който да може да кара поне 5 дена без батерия, че да ходя в командировка без зарядно
hooligan_sk написа:Взех един ASUS за приятелката ми, та това имам вкъщи. K series, базов модел. Доста добре направен ми се вижда за парите си. Не е евтин на пипане и отдолу има няколко сервизни отвора.
ПП: Имат някаква технология cool arm rest или нещо от сорта - около тъч пада наистина няма греене
radi_nrj написа:bobi_diesel написа:Минуса е лошото охлаждане на 3 месеца се затлачва,и почва да грее.
Това за колко време се затлачва има малко общо със самия лаптоп. Причината за бързото набиване на прахуляк в радиятора е условията, в които се ползва. Ако се слага в скута, върху покривки или други мъхести повърхностище се затлачва много по-бързо.
Следващото са кадри от лаптоп на по-малко от година ама разнасян на всякъде:
genov1 написа:А за батериите, когато лаптопа е включен към захранването, батерията трябва да е махната. Един приятел ей така си държеше батерията постоянно сложена и за 6 месеца се скапа до 0. Моята я свалям още от както съм го взел и още държи, в началото държеше около 3 часа сега около 2, но все пак говорим за 6 години, wow, чак не мога да повярвам че още е жив
genov1 написа:А за батериите, когато лаптопа е включен към захранването, батерията трябва да е махната...чак не мога да повярвам че още е жив
дзвера написа:genov1 написа:А за батериите, когато лаптопа е включен към захранването, батерията трябва да е махната...чак не мога да повярвам че още е жив
не си случил на токов удар, батерията е консуматив, като запалиш колата сваляш ли акумулатора да не се хаби
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта