predat0r написа:моля модернаторите да изчистат темата![]()
Модерните, къде сте бе

predat0r написа:моля модернаторите да изчистат темата![]()
xploda написа:Vettel написа:escrime написа:И кого викаш блъсна Хамилтън?
Блъскал е Никол след състезанието
To тя е виновна за всичко. Научила го е да свършва последен и той по навик и на пистата свършва последен
Kaizer Soze написа:Утре си купувам 4-5 катинара и ги почвам говедата...най-накрая ше отмаам с алуминиева бухалка некой и ще го паркирам в Орландовци. Не треа ми го таксуват, като истински...
.. написа:купувам мек таван за голф 1 кабрио може и да нее вав перфектно састуяние тел..... ....
..Митичната централна конзола (рамката около касетофона) дето само да кихнеш до нея и се чупи..
valvamp написа:Здравейте колеги,колата е VW Golf 3 ,1.8 MI ABS ,90к.с.От скоро като запаля чувам странен шум ,нещо като Луб-Луб-Луб .Когато подам повече газ започва по-бързо да лубка ,дали не е ремък или ролка .Много ясно се чува вътре в купето .според ВАС какво може да е ?
andro_ написа:Хамстерът, който върти главното колело на мотора, си е навехнал задната лява лапичка и накуцва...
hidalgo написа:dubstep_ написа:Колега Мадан не е ли някъде близо до Монтана или Враца ?
![]()
колеги днес се здобих с темпомат от пасат б3 и искам да го монтирам на Б4-та та мисалтан ми е ако някой го е правил или има схема на свързването да сподели ще съм много благодарен
от passat B3 мотор 9А към passat B4 мотор ADY
stefan4o написа:Имаш пълния комплект ли? Щото ако си взел само лостчето... моите съболезнования, можеш спокойно да го забиеш на стената с някой пирон да си го гледаш
gogalov написа:как мога да сфаля предно то си стакло на голфа2 с гумено оплатне ние пробвахме ама маи по с искарване на оплатнението ма тоя начин ще се спука имали някаква оловка при де монтажа монтажа ми е ясен
ivo_vr6 написа:здравейте реших да зема книжка но съм на 17 години та въпроса ми е мога ли да зема книжка и да карам с придружител една година до 18
stefan4o написа:По-добре първо вземи някой буквар, от него като гледам повече имаш нужда
baxtera написа:Купувам голф 3 в добро състояние външен вид и ходова част. Вратите няма значение колко. Държа да има климатик/климатроник, серво управление, лети джанти.. абе като цяло да е "барната". Двигател от 1.6 (вкл.) и нагоре. От София съм. Цената да е до 2 000лв. (МАКСИМАЛНА ЦЕНА)
ВектраБ написа:След като продавача ти даде барнатия голф с клима, джанти, евентулано дори и ГТИ мотор и т.н. за 2000 лева, сигурно няма да имаш нищо против да ти направи и една свирка след това.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: John Calvin и 63 госта