климатика ми неработи голф 3 1.8
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
климатика ми неработи голф 3 1.8
имам следния проблем:вчера правих профилактика на компресора,след като го закачих отново климатика неиска да трагне ни на нормал ни на макс.климатика е слаган допалнително в италия.не съм го зареждал с фрион само го надухме за да има налягане и да пробваме дали варви ама уви нетрагва.извадих буксата от копчето за пускането на климатика в купето и намерих + там и почнах да го пробвам дали ще се пусне като допирам до другите жички в буксата само на едната се включи компресората.това може ли да е от копчеткупето или е нещо друго?трагва само на една степен обаче.
Re: климатика ми неработи голф 3 1.8
joro99 написа:имам следния проблем:вчера правих профилактика на компресора,след като го закачих отново климатика неиска да трагне ни на нормал ни на макс.климатика е слаган допалнително в италия.не съм го зареждал с фрион само го надухме за да има налягане и да пробваме дали варви ама уви нетрагва.извадих буксата от копчето за пускането на климатика в купето и намерих + там и почнах да го пробвам дали ще се пусне като допирам до другите жички в буксата само на едната се включи компресората.това може ли да е от копчеткупето или е нещо друго?трагва само на една степен обаче.
Колегата zfa159 ще ти помогне.