климатика ми неработи голф 3 1.8

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
joro99
Автомобил:
Двигател:

климатика ми неработи голф 3 1.8

Мнениеот joro99 » Чет 05 апр 2012 20:54

имам следния проблем:вчера правих профилактика на компресора,след като го закачих отново климатика неиска да трагне ни на нормал ни на макс.климатика е слаган допалнително в италия.не съм го зареждал с фрион само го надухме за да има налягане и да пробваме дали варви ама уви нетрагва.извадих буксата от копчето за пускането на климатика в купето и намерих + там и почнах да го пробвам дали ще се пусне като допирам до другите жички в буксата само на едната се включи компресората.това може ли да е от копчеткупето или е нещо друго?трагва само на една степен обаче.

Потребителски аватар
mr_opp
Автомобил:
Двигател:

Re: климатика ми неработи голф 3 1.8

Мнениеот mr_opp » Сря 16 май 2012 11:58

joro99 написа:имам следния проблем:вчера правих профилактика на компресора,след като го закачих отново климатика неиска да трагне ни на нормал ни на макс.климатика е слаган допалнително в италия.не съм го зареждал с фрион само го надухме за да има налягане и да пробваме дали варви ама уви нетрагва.извадих буксата от копчето за пускането на климатика в купето и намерих + там и почнах да го пробвам дали ще се пусне като допирам до другите жички в буксата само на едната се включи компресората.това може ли да е от копчеткупето или е нещо друго?трагва само на една степен обаче.

Колегата zfa159 ще ти помогне.

Върни се в “Направи си сам!”