Гуми център Диана - измекяри

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
valter1968
Автомобил:
Двигател:

Re: Диана - измекяри

Мнениеот valter1968 » Съб 24 мар 2012 20:29

Днес ходих в Диана на околовръстното между Драгалевци и Симеоново за смяна на зимни с летни гуми понеже ми е близко и познайте какво се случи.Три от летите джанти били криви.Да ама бате Вальо не е балък и чете по форумите.Такъв скандал им спретнах събрах ги всички гумаджий,приемчици и чак управителя и ги накарах да извикат.Стана голям купон.Да си кажа честно предварително се бях настроил за разправия при положение че ми кажат че имам криви джанти,както и се получи.Докато се разправяхме на доста висок глас забелязах как 2-3 от спрелите и чакащи своя ред автомобила тихомълком се изнесоха.След разправията ми беше обявено че не съм желан повече като като техен клиент,на което им се изсмях и им отвърнах доста уважително.

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Нед 25 мар 2012 0:04

valter1968 написа:Днес ходих в Диана на околовръстното между Драгалевци и Симеоново за смяна на зимни с летни гуми понеже ми е близко и познайте какво се случи.Три от летите джанти били криви.Да ама бате Вальо не е балък и чете по форумите.Такъв скандал им спретнах събрах ги всички гумаджий,приемчици и чак управителя и ги накарах да извикат.Стана голям купон.Да си кажа честно предварително се бях настроил за разправия при положение че ми кажат че имам криви джанти,както и се получи.Докато се разправяхме на доста висок глас забелязах как 2-3 от спрелите и чакащи своя ред автомобила тихомълком се изнесоха.След разправията ми беше обявено че не съм желан повече като като техен клиент,на което им се изсмях и им отвърнах доста уважително.

:063: :applause: :beer :да:

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Сря 04 апр 2012 12:47

Аййй каква хубава тема! Точно се каних да ходя там (центъра в Симеоново) за нови летни гуми за туран, смяна на другата кола и т.н.т scare

Направо админите да я заковат някъде в основния форум темата, точно се започва смяната на гумите, дано повече хора я видят.

Потребителски аватар
ivanestio
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivanestio » Пет 06 апр 2012 12:13

От тази голяма, но измамна фирма са пострадали доста хора, лично аз не защото съм ходя в друг център с най добрите машини за баланс в София и винаги гуми с добър DOT(дата на производство), но доста мой клиенти ми се оплакват от "ДИАНА".Последно на един клиент му дали гуми с DOT 2005, при положение, че производителя дава гаранция на гумата до 10 години, като стареене дори да е на склад, както било в случая.Значи ти купуваш нова гума, която всъщност е стара на 7 години и не е сигурно дали няма да ти се нацепи на първия сезон каране.Човека видял това след като се минало известно време, тъй като гумаджиите умишлено омазали всичко около ръба с оная бяла паста за по-добро сцепление с джантата при монтаж.После имало скандали, но в карайна сметка не му сменили гумите, че вече били карани примерно 200 км., нито пък му върнали част от парите, нищо.Те там ни имат за даденост едни балъци дето ходят и им изкупуват залежалите гуми, а цените им съвсем не са ниски в сравнение с други центрове за гуми, ама като свършат балъците кой ще купува от там?
Без да правя умишлена реклама, но автоцентър Магрел на Симеоновско(другия добър център е Радиал, под моста Чавдар) имат най -добрите машини и винаги нови гуми, даже аз като вземах моите, понеже си ги бях харесал в нета, се наложи да изчакам доставка, понеже беше много нов модела, а гумите бяха с 2 месеца разлика при закупуането им в момента и от датата на пройзводство.Там винаги баланса е супер точен, което не е маловажно, особено за любителите на високи скорости.

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Пет 06 апр 2012 15:48

ivanestio написа:Без да правя умишлена реклама, но автоцентър Магрел на Симеоновско

Нека не захващаме други центрове за гуми и да се обсъжда само въпросната верига.
За Маргел мога да пусна отделна тема с подобна история и чест не им прави изобщо тарикатлъците им.

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Пет 06 апр 2012 15:59

K написа:
ivanestio написа:Без да правя умишлена реклама, но автоцентър Магрел на Симеоновско

Нека не захващаме други центрове за гуми и да се обсъжда само въпросната верига.
За Маргел мога да пусна отделна тема с подобна история и чест не им прави изобщо тарикатлъците им.

:да:
И аз мога да говоря и за тези и онези, и плюсове и минуси...Колегата е прав, който има мнение за диана да го сподели

valter1968
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valter1968 » Съб 07 апр 2012 22:31

Лично аз ходех там до сега щото имах познат който ми въртеше гумите летни-зимни +лепящи тежести за лети джанти и на всяка смяна нови винтили срещу скромната сума от 20лв дадени на ръка ,и прибрани със скороста на светлината във джоба на фирмения гащеризон.Как ги праеха тези пинизи и номера не знам и не се интересувам.Ето за това нямах втори комплект жанти нито за моята,нито за колата на жената.Но края на миналия месец греда.Моят човек беше напуснал,а аз не се бях обадил предварително по телефона щото бях сигурен че е там.Така и така бях отишъл на място реших да сменям гумите.Резнаха ме с 48лъва за смяна на гумите без винтили без нищо че и разправия голема стана заради 3те криви джанти.И оня ми разправя че не съм желан.Ха-Ха-Ха,че кво ще търся повече там при положение ,че моя човек е напуснал.

paulo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paulo » Нед 06 май 2012 18:10

Здравейте!И аз да се оплача от ДИАНА в Бургас.Преди две зими отивам да си взема 4бр. зимни гуми SAVA ESCIMO 3S+ ама ми слагат 3S, при въпроса що така ми отговарят то няма никва разлика.Вчера отивам да си взема две нови летни който в интернет магазина цената е 83.86лв.Е да ама продавачката вика тази цена при нас не важи тук са 105лв.и да си ги поръчаш с доставката пак толкова ще станат.Е ква е тази доставка 22лв. Ок викам майната му вземам ги но искам и помпане с азот на 4-те гуми.Като си платих за това удоволствие по 2лв. на гума.Взеха ги двете сложиха ги и ми викат готово.Е да ами другите две нямали да ги помпаш с азот? Не че видях вътре тез дали ги напомпи с азот.Е ми те са напомпани за кво да го помпим то няма разлика ми вика пича.Е за кво тогава плащам по 2лв. на гума.Та изкара една бутилка и ги напомпи.Ебати и насраната гумаджийница.Повече няма да стъпя там ако ще и без пари да дават гумите.

sashkog
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashkog » Съб 16 юни 2012 15:10

Допреди 2-3 години беше що годе добре,ама явно по свестните са напуснали и оттогава трагедията особено на драгалевци , където ходех преди е пълна.Явно ги карат да си изкарват някой лев като офертират глупости. Една взе да ме успива за някакъв оптимизиран баланс и въобще не беше наясно какво е това , а то и няма как да е наясно щото няма такъв баланс :063: направо мани - бегай.

frec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот frec » Пет 03 авг 2012 15:26

в Диана повече и аз никога няма да ида.
2 пъти ходя там и 2та пъти ходя на баланс след като те са ми балансирали гумите. да не говорим че за слагане на 2 гуми с баланс ми взеха около 25 лв. В провинцията за 16 лв ми извършват процедурата за 4те гуми( не само 2 ) при това качествено.
Да не говорим че трябваше да споря с продавачката в Диана 15 мин че наистина искам такива гуми и че наистина те са размера за моята кола препоръчван от производителя. - направо жалка работа беше. 2 дена ме беше яд след това че им се вързвам на простотиите а не си тръгнах направо.
Става дума за Диана в Люлин. Всичко 6 - база имат , гуми имат - но отношението ..... да ме извиняват. Ако и аз бях тръгнал с техния тон още от началото .........

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пет 03 авг 2012 18:30

sashkog написа:Допреди 2-3 години беше що годе добре,ама явно по свестните са напуснали и оттогава трагедията особено на драгалевци , където ходех преди е пълна.Явно ги карат да си изкарват някой лев като офертират глупости. Една взе да ме успива за някакъв оптимизиран баланс и въобще не беше наясно какво е това , а то и няма как да е наясно щото няма такъв баланс :063: направо мани - бегай.

Като не знаеш, не пиши глупости!
Оптимизиран баланс се прави, като джантата се слага в определено положение на машината и се завърта. Машината дава белег за дебаланс и се бележи с тебешир върху джантата. После се слага гумата, пуска се машината и се бележи пак дебаланс. Спада се гумата и се завърта спрямо джантата, докато съвпаднат белезите. Това се прави на програма "Оптимизация". Съответно и цената е двойна, ама може да изкараш гумата без баланси!

Потребителски аватар
KPALIEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KPALIEV » Пет 03 авг 2012 18:56

айде и аз да се включа:)

ДА аз съм доволен от Диана! Защо ОБАЧЕ!!!

Защо??????
Отивам и питам. Колко струват гумите (избрани като марка и модел от мен в нет-а)за бус.
Питам колко струва монтажа на бусови гуми? казват 36 лв (нещо такова ми казаха)
Питам има ли допълнително оскъпяване? Да има....ако са криви гумите, ако сложят допълнителни тежести, ако ги помпат с азот....
Питам с какъв ДОТ са гумите? Отиде момичето и попита за ДОТ -а. Оказа се че са произведени скоро (тази година)
ПитамИмат ли гаранция ако се монтират в друга гумаджийница. Да има.
Ми отказах се от монтаж-а!
Гуми на сметка и после за 20 лв. монтаж и вече съм обул буса изгодно!

Та какъв е резултата....ДОВОЛЕН!
Защо?!, защото ПИТАМ!!!!
Ми търговски трикове БОЛ!!Само балъци да има :)
Не се сърдете ама трябва да сме по досадни и по любопитни! Та ние сме клиенти все пак нали?
Най лесно е да се йалва човек нали?
Айде със здраве и ГЛЕДАЙ БЪЛГАРИНО!!!!:)

keymaker
Автомобил: Passat+T4
Двигател: ABS+AAB

Мнениеот keymaker » Пет 03 авг 2012 19:22

KPALIEV написа:айде и аз да се включа:)

ДА аз съм доволен от Диана! Защо ОБАЧЕ!!!

Защо??????
Отивам и питам. Колко струват гумите (избрани като марка и модел от мен в нет-а)за бус.
Питам колко струва монтажа на бусови гуми? казват 36 лв (нещо такова ми казаха)
Питам има ли допълнително оскъпяване? Да има....ако са криви гумите, ако сложят допълнителни тежести, ако ги помпат с азот....
Питам с какъв ДОТ са гумите? Отиде момичето и попита за ДОТ -а. Оказа се че са произведени скоро (тази година)
ПитамИмат ли гаранция ако се монтират в друга гумаджийница. Да има.
Ми отказах се от монтаж-а!
Гуми на сметка и после за 20 лв. монтаж и вече съм обул буса изгодно!

Та какъв е резултата....ДОВОЛЕН!
Защо?!, защото ПИТАМ!!!!
Ми търговски трикове БОЛ!!Само балъци да има :)
Не се сърдете ама трябва да сме по досадни и по любопитни! Та ние сме клиенти все пак нали?
Най лесно е да се йалва човек нали?
Айде със здраве и ГЛЕДАЙ БЪЛГАРИНО!!!!:)

--------------------
Има и по ефтин начин:
отиваш в "диана",избираш си гуми,питаш за цената ,обаждаш се и получаваш 10% по ниска цена ,при това с включен монтаж

Потребителски аватар
KPALIEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KPALIEV » Пет 03 авг 2012 19:30

Има и по ефтин начин:
отиваш в "диана",избираш си гуми,питаш за цената ,обаждаш се и получаваш 10% по ниска цена ,при това с включен монтаж[/quote]

Е това е!!Браво!!

tikvabg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tikvabg » Пет 16 ное 2012 9:42

Да бе клиенти сме, но и и тези които ни обсулжват също са хора, и то доста по-компетентни от нас - трябва ли винаги да им се качваме на главата ?

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”