Golf 4 волан с функция FM ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Golf 4 волан с функция FM ?

Мнениеот feniksgod » Пет 06 апр 2012 20:06

Въпроса ми е кратичък като цяло, виждал съм вярно страшно рядко, но Golf 4 с волан който има функция за смяна на станциите на радиото за увеличаване и намаляване на звука, и ми е интересно това стоково има ли го в някой пакет ? или е от някой друг модел, примерно си мисля за Bora-та ?
Също така възможно ли е да се постави на кола, която няма такъв волан ?
(не намерих инфо в търсачката)
Благодаря ви предварително на всички отзовали се :)

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf 4 волан с функция FM ?

Мнениеот Aprilia » Пет 06 апр 2012 20:30

Има го, не се предлага като стандартно оборудване към някой клас, било е само по поръчка. Може да се монтира допълнително както и 90% от екстрите при фв(за това я обичам тая марка love.vw ) трябва ти волан с копчета, еърбег, лентовия кабел вътре във волана, гривната зад волана както и едно реле което го играе като компютър и ЕВЕНТУАЛНО двете ръчки за борд компа и за автопилота. Ако си ги събираш малко по малко работите може да ти се върже около 150-200 лева :wink: другия тънък момент е че за да ползваш копчетата трябва да си с оригиналното радио/навигация иначе ако си с допълнително слагано радио ще трябва и един модул и става дълга и широка mhihi

Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Re: Golf 4 волан с функция FM ?

Мнениеот feniksgod » Пет 06 апр 2012 20:47

Ами закупих си едно Голфче 4-ворка лично мое, скоро ще пусна тема да се похваля и да питам още неща, и е със оригиналният касетофон+CD оригинално.
Някаква идея как да намеря такъв волан, смисъл в еbay не намирам нищо, което е невъзможно :roll: . Какво да напиша за да го намеря, как се казва на английски примерно този волан ?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”