ChronoS написа:Колеги я кажете магазин за бои в Пловдив.От който да сте доволен.
Какво ще боядисваш
ChronoS написа:Колеги я кажете магазин за бои в Пловдив.От който да сте доволен.

BG_Golf4e написа:ChronoS написа:Колеги я кажете магазин за бои в Пловдив.От който да сте доволен.
Какво ще боядисваш
ChronoS написа:BG_Golf4e написа:ChronoS написа:Колеги я кажете магазин за бои в Пловдив.От който да сте доволен.
Какво ще боядисваш
Джанти, но боята е взех вече.Сега си търся някой да ги пръсне само.Аз съм ги подготвил.

ChronoS написа:Адашът ти ми обяви ебати цифрата.Тоя човек непознава парите.

ChronoS написа:Адашът ти ми обяви ебати цифрата.Тоя човек непознава парите.
plamenpet81 написа:ChronoS написа:Адашът ти ми обяви ебати цифрата.Тоя човек непознава парите.
Каква цена ти обави ако не е тайна.
ChronoS написа:plamenpet81 написа:ChronoS написа:Адашът ти ми обяви ебати цифрата.Тоя човек непознава парите.
160лв. да ги пръсне само металик.Като боята е от мен.Подготвени са джантите.
GT limited edition написа:ChronoS написа:plamenpet81 написа:ChronoS написа:Адашът ти ми обяви ебати цифрата.Тоя човек непознава парите.
160лв. да ги пръсне само металик.Като боята е от мен.Подготвени са джантите.
Всеки разбира скъпо и евтино по различен начин ... но смея да твърдя че това е що годе добра цена , само ще ти кажа че преди 2 години ми взеха за поядисване на 15 цолови джанти 200лв ... Разбира се всеки си прави сметката сам ,и че все още има доста майстори , такаче не е само той ...
Боята не е мръднала 
melyo79 написа:ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта