П.С Може би темата ще Ви се стори тъпа, ако е така, моля изтрийте я!
many написа:Колеги искам да засегна една тема, която може би е била обсъждана и преди!! Става въпрос за обявите в раздел ПРОДАВА или по- точно за мненията и коментарите по темите там!!! Според мен не е правилно да се пускат мнения обсъждащи цената на колата (или за каквото е обявата). Примерно мнения от сорта- "Абе колега ква е тая цена дето си пуснал?", "Никога няма да вземеш тия пари на този боклук!" и тн. Аз мисля, че всеки решава сам за себе си каква цена да иска на колата си! Смятам че ако искам мога да пусна Голф 2 за 30 000 лева и това ще си е мое решение! Не е нужно да има злобни и остри коментари!!!![]()
![]()
![]()
П.С Може би темата ще Ви се стори тъпа, ако е така, моля изтрийте я!
ickata написа:И си права и не си. От една страна е неприятно някой да ти напълни темата с неуместни коментари. От друга, така би могло да се предотврати откровен опит за измама или надценяване на обекта на продажба. Склонен съм да преживея положението както е в момента. Всеки да си прави сметка и да се съветва с когото сметне за удачно и да преценява доколко меродавни са подхвърляните коментари.
batmilko написа:ickata написа:И си права и не си. От една страна е неприятно някой да ти напълни темата с неуместни коментари. От друга, така би могло да се предотврати откровен опит за измама или надценяване на обекта на продажба. Склонен съм да преживея положението както е в момента. Всеки да си прави сметка и да се съветва с когото сметне за удачно и да преценява доколко меродавни са подхвърляните коментари.
така е, но пък ако търсиш нещо, се предполага, че си се поинтересувал от цената предварително, ако не си и купиш "на сляпо", значи тази цена напълно те устройва за стоката, която ти предлагат
batmilko написа:абсолютно съгласен
аз лично никога не си позволявам да коментирам обявите продава, при купува е по-различно, въпреки, че пак не ми е работа, но ми се е случвало....
приемам само коментар, еди къде си има същото на еди ква си цена, което смятам ще е полезна информация за заинтересованите от обявата, но само това, дори е препоръчително това да стане първо на лично и при отказ за коригиране, да стане достъпно инфо.....
но пък модовете могат да мислят, че тия злобни коментари не са спам и не "оакват" темите на хората
за сметка на това коментарите, за това, че са ти окрали нещо от колата се заключват......щото са от определен кръг от хора рииш ли
ickata написа:И си права и не си. От една страна е неприятно някой да ти напълни темата с неуместни коментари. От друга, така би могло да се предотврати откровен опит за измама или надценяване на обекта на продажба. Склонен съм да преживея положението както е в момента. Всеки да си прави сметка и да се съветва с когото сметне за удачно и да преценява доколко меродавни са подхвърляните коментари.
Cherepaha написа:Изобщо не подкрелям. Има страшно много идиотски и нагли обяви. И все пак това е форум и на който не му харесва да се коментира да си я пуска в mobile.bg или на съответното място.
На мен друго ми е чудно. Всяка трета тема е как са му откраднали на някой я касетофон, я халогени и т.н., а как не видях някой да се е поинтересувал от произхода на продаващите се касетофони или части втора употреба преди да ги купи ....
Cherepaha написа:Изобщо не подкрелям. Има страшно много идиотски и нагли обяви. И все пак това е форум и на който не му харесва да се коментира да си я пуска в mobile.bg или на съответното място.
На мен друго ми е чудно. Всяка трета тема е как са му откраднали на някой я касетофон, я халогени и т.н., а как не видях някой да се е поинтересувал от произхода на продаващите се касетофони или части втора употреба преди да ги купи ....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта