Мисля че не трябва да има такива коментари в раздел ПРОДАВА

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мисля че не трябва да има такива коментари в раздел ПРОДАВА

Мнениеот many » Сря 11 окт 2006 12:38

Колеги искам да засегна една тема, която може би е била обсъждана и преди!! Става въпрос за обявите в раздел ПРОДАВА или по- точно за мненията и коментарите по темите там!!! Според мен не е правилно да се пускат мнения обсъждащи цената на колата (или за каквото е обявата). Примерно мнения от сорта- "Абе колега ква е тая цена дето си пуснал?", "Никога няма да вземеш тия пари на този боклук!" и тн. Аз мисля, че всеки решава сам за себе си каква цена да иска на колата си! Смятам че ако искам мога да пусна Голф 2 за 30 000 лева и това ще си е мое решение! Не е нужно да има злобни и остри коментари!!! :No :confused :censored

П.С Може би темата ще Ви се стори тъпа, ако е така, моля изтрийте я!

Последна промяна от many на Сря 11 окт 2006 12:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Мисля, че не е правилно!!!

Мнениеот Ivcho » Сря 11 окт 2006 12:42

many написа:Колеги искам да засегна една тема, която може би е била обсъждана и преди!! Става въпрос за обявите в раздел ПРОДАВА или по- точно за мненията и коментарите по темите там!!! Според мен не е правилно да се пускат мнения обсъждащи цената на колата (или за каквото е обявата). Примерно мнения от сорта- "Абе колега ква е тая цена дето си пуснал?", "Никога няма да вземеш тия пари на този боклук!" и тн. Аз мисля, че всеки решава сам за себе си каква цена да иска на колата си! Смятам че ако искам мога да пусна Голф 2 за 30 000 лева и това ще си е мое решение! Не е нужно да има злобни и остри коментари!!! :No :confused :censored

П.С Може би темата ще Ви се стори тъпа, ако е така, моля изтрийте я!

Напълно подкрепям с двете ръце :064:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 11 окт 2006 12:44

абсолютно съгласен
аз лично никога не си позволявам да коментирам обявите продава, при купува е по-различно, въпреки, че пак не ми е работа, но ми се е случвало....
приемам само коментар, еди къде си има същото на еди ква си цена, което смятам ще е полезна информация за заинтересованите от обявата, но само това, дори е препоръчително това да стане първо на лично и при отказ за коригиране, да стане достъпно инфо.....
но пък модовете могат да мислят, че тия злобни коментари не са спам и не "оакват" темите на хората
за сметка на това коментарите, за това, че са ти окрали нещо от колата се заключват......щото са от определен кръг от хора рииш ли

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Сря 11 окт 2006 12:44

И си права и не си. От една страна е неприятно някой да ти напълни темата с неуместни коментари. От друга, така би могло да се предотврати откровен опит за измама или надценяване на обекта на продажба. Склонен съм да преживея положението както е в момента. Всеки да си прави сметка и да се съветва с когото сметне за удачно и да преценява доколко меродавни са подхвърляните коментари.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 11 окт 2006 12:44

Ами не е правилно , коментирано е даже, но какво да направим всеки може да пише неща, които не нарушават правилата на раздела :roll:

Ако е пазарлък иди-дойди, ама само "коментари" е много кофти.

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 11 окт 2006 12:46

ickata написа:И си права и не си. От една страна е неприятно някой да ти напълни темата с неуместни коментари. От друга, така би могло да се предотврати откровен опит за измама или надценяване на обекта на продажба. Склонен съм да преживея положението както е в момента. Всеки да си прави сметка и да се съветва с когото сметне за удачно и да преценява доколко меродавни са подхвърляните коментари.

така е, но пък ако търсиш нещо, се предполага, че си се поинтересувал от цената предварително, ако не си и купиш "на сляпо", значи тази цена напълно те устройва за стоката, която ти предлагат

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Сря 11 окт 2006 12:47

batmilko написа:
ickata написа:И си права и не си. От една страна е неприятно някой да ти напълни темата с неуместни коментари. От друга, така би могло да се предотврати откровен опит за измама или надценяване на обекта на продажба. Склонен съм да преживея положението както е в момента. Всеки да си прави сметка и да се съветва с когото сметне за удачно и да преценява доколко меродавни са подхвърляните коментари.

така е, но пък ако търсиш нещо, се предполага, че си се поинтересувал от цената предварително, ако не си и купиш "на сляпо", значи тази цена напълно те устройва за стоката, която ти предлагат

Абе и ти си прав.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 11 окт 2006 12:48

batmilko написа:абсолютно съгласен
аз лично никога не си позволявам да коментирам обявите продава, при купува е по-различно, въпреки, че пак не ми е работа, но ми се е случвало....
приемам само коментар, еди къде си има същото на еди ква си цена, което смятам ще е полезна информация за заинтересованите от обявата, но само това, дори е препоръчително това да стане първо на лично и при отказ за коригиране, да стане достъпно инфо.....
но пък модовете могат да мислят, че тия злобни коментари не са спам и не "оакват" темите на хората
за сметка на това коментарите, за това, че са ти окрали нещо от колата се заключват......щото са от определен кръг от хора рииш ли
:applause: :applause:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 11 окт 2006 12:50

santo_trafficante написа:
batmilko написа:за сметка на това коментарите, за това, че са ти окрали нещо от колата се заключват......щото са от определен кръг от хора рииш ли
:applause: :applause:

В ПРОДАВА "спамят" едни по-други хора РИИШ ЛИ

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 11 окт 2006 12:50

Изобщо не подкрелям. Има страшно много идиотски и нагли обяви. И все пак това е форум и на който не му харесва да се коментира да си я пуска в mobile.bg или на съответното място.

На мен друго ми е чудно. Всяка трета тема е как са му откраднали на някой я касетофон, я халогени и т.н., а как не видях някой да се е поинтересувал от произхода на продаващите се касетофони или части втора употреба преди да ги купи .... :banghead:

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Сря 11 окт 2006 12:52

Всеки сам преценява за колко пари иска да продаде дадена стока... Според мен трябва да се пишат мнения само от хора които са заинтересувани от обявата, а не от такива които няма какво да правят и са решили да обиждат и да пишат глупости!!! Аз лично (точно поради тази причина) ако някога пусна обява няма д апиша сума, а ще искат заинтересованите да ми пишат ЛС!!!!

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 11 окт 2006 12:54

Cherepaha написа:Изобщо не подкрелям. Има страшно много идиотски и нагли обяви. И все пак това е форум и на който не му харесва да се коментира да си я пуска в mobile.bg или на съответното място.

На мен друго ми е чудно. Всяка трета тема е как са му откраднали на някой я касетофон, я халогени и т.н., а как не видях някой да се е поинтересувал от произхода на продаващите се касетофони или части втора употреба преди да ги купи .... :banghead:

значи отиваш в една морга, питаш дали имат огледало примерно, носят ти го и ти питаш, а я ми кажете от кой сте го купили, дайте да видя документите по сделката.......
не мислиш ли, че това е работа на някой друг....
щото е много лесно да се направят проверки на 20 автоморги, сеш се
ама има ли проверки...... аз не съм чувал
ама ще се радвам ако чуя.....па ако трябва само нови части да си купувам след това....

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Сря 11 окт 2006 12:55

Cherepaha написа:Изобщо не подкрелям. Има страшно много идиотски и нагли обяви. И все пак това е форум и на който не му харесва да се коментира да си я пуска в mobile.bg или на съответното място.

Когато имаш довод че някоя обява не ек оректна можеш да кажеш пич това не е коректно тук или там струва толкова. Но да се изтъпаниш и да напишеш луд ли си бе за таа каруца толко пари е това не е изказване на мислещ човек. :064:

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Сря 11 окт 2006 12:56

Много ми е интересно на теб (не ти го пожелавам никога) ако ти се случи такова нещо, след това ще отидеш в Юнитрейд ли? Или ще потърсиш нещо по евтино???

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Сря 11 окт 2006 13:07

Разбира се, че не е правилно обявите да бъдат публично коментирани.
Всеки има глава на раменете си и може да прецени дали дадена оферта го интересува и съответно дали цената го устройва.
Според мен каквито и да било коментари трябва да стават на ЛС, а за пазарлъците да не говорим.
Съгласете се, че има и прекалено нагли потребители, които злопотребяват, но пък кой ли им се е вързал на офертите?!?!

Последна промяна от Roberta на Сря 11 окт 2006 13:10, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”