! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Просто всеки ден се налага да избягвам всякакви психопати, добре че съм внимателен и в повечето случай карам бавно и мога да овладея ситоацията! Та застанал съм на сфетофар 1-ва кола, до мен паркирана една корса, явно собственика е отишъл до НОН стопа да пие кафе, и докато чакам зеленото, тоя се качил в колата, и чака да светне като мен зелено, и светва жълто, и аз съм готов да потегля, тръгвам на зелено, а ония с корсата до мен, направо потегля от дясната ми страна, засича ме като минава пред мен за да отиде в лява лента за да завие на ляво, направо нямам думи, даже ме гледаше нагло, все едно му преча, е после говориме за култура, като 90% от колите ги оправляват животни!
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Shakez написа:Пътувайки по околовръсното на София, реших да споделя наблюденията си. Уникално племе сме! Токущо видях и причината за 30-минутно взимане на отсечката от разклона за Горна баня и Суходол - челно катастрофирал (в насрещното) Порше кайен. ТОва не беше главната идея. По време на "пътуването" видях всевъзможни начини за изпреварване в стил "вие,които чакате сте балъци, ние тарикатите ви изпреварваме през бензиностанции и ви засичаме, както си искаме". Чудя се докога нивото на културата ни ще е на такова ниво?!![]()
Катастрофата беше доста тежка за градски условия и се надявам да няма пострадали и в двете коли, въпреки че Поршето изглеждаше "по-добре" и двете коли бяха тоталка...

Скоростта е била над 70км/ч по време на удара по моя преценка, като виновен е бил шофьора на малката кола, която май беше Шкода Фелиция или нещо от сорта... просто беше смазана, да пази Господ...
Пак казвам, по моя преценка беше виновен шофьора на малкия автомобил, поради станите на удара и по двете коли, въпреки че беше сложно за преценка спрямо местополжението им...

Докато преминавах, даже жената си затвори очите

Дано да няма жертви от малкия автомобил

Колеги, шофирайте разумно

- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
nosex написа:Скоростта е била над 70км/ч по време на удара по моя преценка, като виновен е бил шофьора на малката кола, която май беше Шкода Фелиция
Вярваш ли го наистина това

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Съмнителният написа:nosex написа:Скоростта е била над 70км/ч по време на удара по моя преценка, като виновен е бил шофьора на малката кола, която май беше Шкода Фелиция
Вярваш ли го наистина товаИначе при катастрофата няма жертви.
Пак казвам, моя преценка - може и да греша...
Усетих бучка в гърлото при гледката на малката кола, както когато видях рано сутринта и мазалото от джипа на Йоско в Бояна, когато имаше и жертви

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
IvailoOo написа:http://btvnews.bg/bulgaria/incidenti/kola-se-obrna-po-tavan-v-sofiya.html
Ето защо, според мен, трябва да има контрол над извършваните модификации по всяка кола.
Правиш някаква доработка - всичко се проверява и вписва в допълнение към характеристиките на колата + по-висок данък, ако искаш по-мощна кола

Иначе подобни самоделки има навсякъде

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
По-здрав към всички идиоти, които намират знаците за забранено влизането в паркинга на мол Сердика за пожелателни, а не задължителни.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
IvailoOo написа:http://btvnews.bg/bulgaria/incidenti/kola-se-obrna-po-tavan-v-sofiya.html
Това ми напомни - на мой познат преди години му се случи следното : карайки си по магистралата вече близо до София кола от насрещното прелита мантинелата и се стоварва върху неговата кола Ауди А8 (и сега си е добра кола

- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги една пресна случка и от мен с един заспал/пиян/дрогиран идиот, карам си аз сряда сутрин Сливница-София, някъде със 100км/ч и гледам един с някакъв Фиат от старите хечбек кара си в крайна дясна негова лента, и аз в моя дясна лента и си пускам по инерция, обаче нещеш ли го гледам копелето как навлиза в мойта лява лента, аз в плътно дясно няма къде да му избягам, в крайна сметка се разминах само с уплаха след като се разминахме на косъм.
- chiki-riki
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: 1.8
Smeagol написа:Ето защо, според мен, трябва да има контрол над извършваните модификации по всяка кола.
Правиш някаква доработка - всичко се проверява и вписва в допълнение към характеристиките на колата + по-висок данък, ако искаш по-мощна кола
ОФФ

-
- Автомобил:
- Двигател:
chiki-riki написа:Smeagol написа:Ето защо, според мен, трябва да има контрол над извършваните модификации по всяка кола.
ОФФ
ще ми кажеш, че модифицирана кола по която са вложени Х левове за качествени части, за да е по бърза, по стабилна и т.н. е по опасно от (да кажем) голф 3 1.4, който е със заводските спирачки, окачване и размер гуми, каран от тинейджър който си мисли, че под капака има пет'стин коня. Не можеш да ме съгласиш, всеки има право на мнение
Хем си прав, хем не си прав! Ако в комплект с повечето коне върви и комплект гуми, джанти, окачване, спирачки и не на последно място акъл, добре, прав си! Ако обаче има само повече коне без нищо повече? Тук е прав колегата - вписване в характеристиките какво има и какво не

П.С. Сметаш ли какво може да направи един пикльо с 400к.с. и с окачване и спирачки от Голф 3, 1.4

-
- Автомобил:
- Двигател:
jr_flex написа:Ще разкажа случай от преди малко с идиоти на пътя в главно действащо лице служители на Национална служба за охрана /НСО/.
Тея с джипа возят бятя ти Бойко

Аз след една среща на бул. България с тези едноклетъчни, съм им пожелал "По чертежи да ги сглобяват".
п.п. Поне един са го стигнали пожеланията ни:
http://www.novini.bg/news/60418-%D0%BB% ... D0%BE.html

- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Много се дразня в София като ми се лепне некой и почне да ми пресветка ... Към 22 часа ходих да взимам майка ми от Лагера и по пътя ми се лепна някакво БМВ 7.Светофара на който щях да правя ляв завой светеше червено и аз по навик си пускам колата от далече по инерция.Тоя с БМВ-то светка ли светка (движех се с около 60),както и да е ... Светна зелено завих си и дръпнах напред,(ония спре да го пренесе на лините на трамвая) и ме настигна на гаража на рейсовете и пак ми пресветка (това вече посока Бул.Цар Борис),има едно изкачване и има ограничение 40,както и да е аз карах с 60-65 и спрях да подавам газ(идваше отбивката ми за завиване,а и заради ограничението) ония от зад пак светка и ме изпревари от дясно и ме засече,като мина на много малко до мен .... Пълна трагедия писна ми от некви дето си мислят,че като имат кола за над 10 К и са голямата работа :X
- SobieskIm
- Автомобил:
- Двигател:
От гр.Пловдив съм, вчера кара покрай панаира посока Брезовско шосе, навлизам вътре в колелото,и знаците вътре в колелото гласят, че този който е вътре е с предимство, от дясно (тоест Рогошко шосе) виждам че са се засилили два черни джипа Рейндж Роувър Спорт, единия профуча пред мен, а втрия след него навлиза в колелото с поне 60-70км в час и ако не бях спрял и хубаво че и той аби спирачки иначе щеше да ми се качи върху колата, и после го гледам отвътре ми ръкомаха нещо, а той явно знаците не познава...

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
На едно от кръговите в тракия в Пловдив, снощи,изключително интересна катастрофа.
Чисто нов ягуар още с транзитните номера, беше решил че знаците не се отнасят за него и беше нагънал една тигра.
Кола за 200 бона, незастрахована, вечер, при ограничение 30. Весел великден му се очертава на господина
Чисто нов ягуар още с транзитните номера, беше решил че знаците не се отнасят за него и беше нагънал една тигра.
Кола за 200 бона, незастрахована, вечер, при ограничение 30. Весел великден му се очертава на господина