искаш да кажеш че с качествен чип няма да има смисал от цялото упражнение с турбини и т.нidiotchooo написа:Ориентирай се към КАЧЕСТВЕН чип, има няколко много добри колеги във форума, ще ти направят колата 118 конски сили, ще ти върви доста повече от заводски АФН и няма да преправяш нищо. За да ти стане мотора АФН трябват доста повече неща от турбина и комп.
Успех!

Преработка от 1.9 ТДИ 1Z (90кс.) на AFN(110кс)възможно ли е
- christian_cbr
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Преработка от 1.9 ТДИ 1Z (90кс.) на AFN(110кс)възможно ли е
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
christian_cbr написа:искаш да кажеш че с качествен чип няма да има смисал от цялото упражнение с турбини и т.нidiotchooo написа:Ориентирай се към КАЧЕСТВЕН чип, има няколко много добри колеги във форума, ще ти направят колата 118 конски сили, ще ти върви доста повече от заводски АФН и няма да преправяш нищо. За да ти стане мотора АФН трябват доста повече неща от турбина и комп.
Успех!
Да, точно това искам да ти кажа. Свържи се с колегата brezel, той е добър. И не си прецаквай колата, сложи си чип. Дори и със пауърбокс има голяма разлика, а със чип - да не говорим.
Успех

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
idiotchooo написа:christian_cbr написа:искаш да кажеш че с качествен чип няма да има смисал от цялото упражнение с турбини и т.нidiotchooo написа:Ориентирай се към КАЧЕСТВЕН чип, има няколко много добри колеги във форума, ще ти направят колата 118 конски сили, ще ти върви доста повече от заводски АФН и няма да преправяш нищо. За да ти стане мотора АФН трябват доста повече неща от турбина и комп.
Успех!
Да, точно това искам да ти кажа. Свържи се с колегата brezel, той е добър. И не си прецаквай колата, сложи си чип. Дори и със пауърбокс има голяма разлика, а със чип - да не говорим.
Успех

- christian_cbr
- Автомобил:
- Двигател:
направо мисля да инсталирам един чип и да не се занимавам с глупости 

- tekowar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По-добре сложи първо едни разпръсквачи 0,205 или направо цели дюзи от 110кс,и тогава при brezel за чип.
- KuPoNjIqTa
- Автомобил: Audi А6 allroad VW Caddy
- Двигател: АSB Cayc
Колега аз имам 1З и бях с чип.Пусках се на гонка с АФН и той вървеше по добре особенно във високите.щом имаш комп и турбо слагай ги с едни дюзи и клапана и бъди сигурен ще си по доволен.Променливата геометрия си е променлива геометрия няма нищо общо при ускорението между двете!
- SoManyRetards
- Автомобил:
- Двигател:
idiotchooo написа:Ориентирай се към КАЧЕСТВЕН чип, има няколко много добри колеги във форума, ще ти направят колата 118 конски сили, ще ти върви доста повече от заводски АФН и няма да преправяш нищо. За да ти стане мотора АФН трябват доста повече неща от турбина и комп.
Успех!

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
KuPoNjIqTa написа:Колега аз имам 1З и бях с чип.Пусках се на гонка с АФН и той вървеше по добре особенно във високите.щом имаш комп и турбо слагай ги с едни дюзи и клапана и бъди сигурен ще си по доволен.Променливата геометрия си е променлива геометрия няма нищо общо при ускорението между двете!
Чипа ти от Ифидик ли беше и като казваш "бях" значи че си го махнал ли

- KuPoNjIqTa
- Автомобил: Audi А6 allroad VW Caddy
- Двигател: АSB Cayc
чипа ми беше от brezel.да махнах го и направих подобна интервенция на тази която колега иска да прави!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Трудничко е да докараш 1з до афн карал съм и 2-та двигатела и 1з беше с чип затапен ЕГР без катализатор и не може да върви като АФН
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
adidas_go написа:Трудничко е да докараш 1з до афн карал съм и 2-та двигатела и 1з беше с чип затапен ЕГР без катализатор и не може да върви като АФН
Значи трябва да изхвърлиш тоя чип, дето си го слагал!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мен не ме бърка в момента съм с афн и ми много интересно как ще стане 1з с чип с запушен егр и без катализатор как изобщо ще върви с мен.
- Trimontcium
- Автомобил: А6
- Двигател: AWT
Читава, чипосана 1Z-ка в която има още ресурс, минава сток AFN...
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Ай стига глупости вече няма нищо по добро от тди с променлива геометрия
За да стане АФН взимаш компютър дюзи турбо и клапан Н75 и ти си човека нищо сложно няма в направата а резултатите са в пъти по добри от чипосана 90ка
За да стане АФН взимаш компютър дюзи турбо и клапан Н75 и ти си човека нищо сложно няма в направата а резултатите са в пъти по добри от чипосана 90ка
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
rabotnika написа:Ай стига глупости вече няма нищо по добро от тди с променлива геометрия
и скоростна кутия - щото на 1Z е друго предавателното число -ще набира яко до 300 метра и после ...дотам! Няма да я има макс.скорост .
Върни се в “Дизелови агрегати”