Как да разбера дали работи турбото
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да разбера дали работи турбото
Здравей колега.Та не разбрах-ще сваляш работещо турбо защото не свири???Ще ти предложа по добър вариант--купи си свирка от китайския за 2лв монтирай я на аспуха и си ти. ==хем турбото ще бачка хем мед на сърцетио ти ще капе.Не се обиждай-шегувам се.Колегите,не на вятъра си говорят-послушай ги-закачи я на VAG COM.Между другото и аз не си чувам турбото-е,естетсвено просвирва от време на време,но като чета други колеги--все едно линейки и пожарни ги преследват "така им свирело турбото"-при мен няма такова животно, но не се притесням,като натисна каручката и излитам ==със ,или без свирня
.Успех ти желая

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
2.4I написа:...накрая намерих разковничето , за близо 8000км. не е мръднало...
Колега, ще ни разкриеш ли тайната си? Къде е разковничето?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ljubon написа:2.4I написа:...накрая намерих разковничето , за близо 8000км. не е мръднало...
Колега, ще ни разкриеш ли тайната си? Къде е разковничето?
И на мен ми е интересна тая "тайна",щото и аз съм с AFN, Castrol magnatek 10W40 -до 3000км не пипаше масло и сега на 3500 долях 400-500 мл. Няма видими омаслявания никъде и не пуши цветно.Апропо-може ли двигателя да иска смяна на гумички(втулки) на клапани?????

-
- Автомобил:
- Двигател:
доколегата сас темата,колега просто стисно марку4а преди егр сас рака накараи някои да изфорсира колата и ако марку4а се надува зна4и и турбото работи и ако колата си варви не виздам за6то иска6 да набутва6 пари за сваляне и 4истене.друг е проблема ако пренадувва турбото и влиза вав сервизен режим,но ако е наред не се занимаваи сас глупости.успех 

-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: AFN-99
благодаря колеги днес го закачих и работи перфектно поне на компа така показва благодаря за помощта
Колега радвам се, че си взел правилното решение,като си я закачил на VAG COM.Ако искаш да чуваш онзи приатен звук на турбото си избуши катализатора, наистина се чува дори на тихи обороти.
-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: AFN-99
Това ще е следващата стъпка
Върни се в “Дизелови агрегати”