Мисля че не трябва да има такива коментари в раздел ПРОДАВА
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
many написа:...Всеки сам преценява за колко пари иска да продаде дадена стока...
Дали е така? Значи ти смяташ, че даже и когато има явна измама трябва да се мълчи

Ако се отнася до теб? Пак ли ще си на това мнение

- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo написа:many написа:...Всеки сам преценява за колко пари иска да продаде дадена стока...
Дали е така? Значи ти смяташ, че даже и когато има явна измама трябва да се мълчи![]()
Ако се отнася до теб? Пак ли ще си на това мнениеЧовек не може да е компетентен по всички въпроси! Има области(цени) където "не е в час" и хоп, появява се някой "vesko78945" и го прецаква
Нищо не ми пречи ак оми се случи да имам нужда от нещо а да ни разбирам, да си пусна тема към колегите с предположения за изгодна цена??!!!
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
бил съм свидетел на явни, нагли оферти са надути до възбог цени...бил съм свидетел как някой е постанал тема къде и за коло го има същото, без коментар...мисля, че това е правилоното действие...щото ПРОДАВА не е Горубляне да се лъжем...
иначе Мени е права, всякакви тъпи коментари и т.н. са ненужни и проява на лош вкус...
коментар само там където е НАГЛО
това е моето мнение
иначе Мени е права, всякакви тъпи коментари и т.н. са ненужни и проява на лош вкус...
коментар само там където е НАГЛО
това е моето мнение
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo написа:many написа:...Всеки сам преценява за колко пари иска да продаде дадена стока...
Дали е така? Значи ти смяташ, че даже и когато има явна измама трябва да се мълчи![]()
Ако се отнася до теб? Пак ли ще си на това мнениеЧовек не може да е компетентен по всички въпроси! Има области(цени) където "не е в час" и хоп, появява се някой "vesko78945" и го прецаква
Не става въпрос за това дали има измама когато имаш довод кажи ей това не струва а струва толкова и толкова на това място говорим за тъпите изказвания и коментарите в обявите. В момента в продава Пацо спори с един за един монитор мисля че беше и камера за задно виждане но го бори с доводи това е нормално и няма лошо да се прави но ако му беше написал "абе тоз ли дърмон бре кой щи даде пари за това" просто не е логично.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Абсолютно съм съгласен, че коментари по цени са, меко казано, неетични! Ама много меко казано!
Също така е исключително некоректно и тъпо да се дава оценка на предлаганата стока без коментиращия преди това да я е видял и помирисал лично!
В края на краищата, дори да продавам някой напълно изгнил ... (нека не казвам марка... от онези, бързите...) за 15 000, то на някой пък може точно такова да му трябва.. какво??!
Също така е исключително некоректно и тъпо да се дава оценка на предлаганата стока без коментиращия преди това да я е видял и помирисал лично!
В края на краищата, дори да продавам някой напълно изгнил ... (нека не казвам марка... от онези, бързите...) за 15 000, то на някой пък може точно такова да му трябва.. какво??!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
дето се казва всеки си преценява това което иска за дадено нещоБожков написа:Какво пречи човек да изрази мнение? Важното е да няма явни обиди. Иначе не пречи да се даде съвет например, че цената изглежда нереалистична или пък е странно ниска.

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Давам само пример....
някой пуска обява, че продава продукта ХХХХХХ-ХХХ за 300 лв (втора ръка), същия този продукт обаче се намира за 290 лв нов с гаранция...пак ли трябва да си мълча, че цената е надута само с 60% примерно?
Според мен ако са прекалено нагли цените - трябва да се пускат коментари, ако някой иска да купува, но му е скъпо - да си се пазари.
някой пуска обява, че продава продукта ХХХХХХ-ХХХ за 300 лв (втора ръка), същия този продукт обаче се намира за 290 лв нов с гаранция...пак ли трябва да си мълча, че цената е надута само с 60% примерно?
Според мен ако са прекалено нагли цените - трябва да се пускат коментари, ако някой иска да купува, но му е скъпо - да си се пазари.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Cherepaha написа:На мен друго ми е чудно. Всяка трета тема е как са му откраднали на някой я касетофон, я халогени и т.н., а как не видях някой да се е поинтересувал от произхода на продаващите се касетофони или части втора употреба преди да ги купи ....

- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joro_kem написа:Cherepaha написа:На мен друго ми е чудно. Всяка трета тема е как са му откраднали на някой я касетофон, я халогени и т.н., а как не видях някой да се е поинтересувал от произхода на продаващите се касетофони или части втора употреба преди да ги купи ....
напълно те подкрепям колега. докато не осъзнаем, че като купуваме крадена стока, насърчаваме кражбите, все повече и все по-често ша ридаем.

Дано повече народ се сети, че се краде щото си го купуват самите жертви после ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”