Сериен номер на дроселова клапа?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сериен номер на дроселова клапа?
garfield написа:от 1.4 APQ или от 1.6 АЕЕ
Проблема е че по автоморгите частите са си извадени ии аз от къде ще знам от какъв двигател е свален?
Иначе днеска си свалих клапата и има един номер на самата клапа 030 133 064D на едно място пишеше VDO
Има и др. номер на черния капак на стъпковото моторче което е 408 237/130/002 I 442 95
Номера на шасито WVWZZZ6NZ1Y072399
Има ли вероятност да ми дадат клапа което да пасне (да я сложа на колата) но компа да не я признае? Иззобщо кое трябва да се гледа
Благодаря
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
030 133 064D
Най сигурно като се взима клапа втора ръка в моргата монтираш вакома и ако всичко е ок плащаш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
djshomi написа:Най сигурно като се взима клапа втора ръка в моргата монтираш вакома и ако всичко е ок плащаш.
днеска взех от моргата една дроселова клапа и сега няма проблеми като изключим тва че на празен ход оборотите ми са 1000 а не 900 както трябва, но предполагам с малко каране ще се самонастрои...
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Айде и аз да се похвала. И мене ме настигна най-лошото... Ако някой измисли нещо до 1 2 седмици как да ги оправим тези писти да пише.За сега съм замислил да купувам нов ТПС гледам че в еврото ги има ама нещо не ми вдъхват доверие, може да има нещо китайско в тях.Ще мъча първо тази, нямам какво повече да губя.Варянт за морга абсурд, като знам че и тя е на 15 години и може след 2 3 месеца да замине.
Моята е: VDO 036 133 064 C
Моята е: VDO 036 133 064 C
VWWV написа:djshomi написа:Най сигурно като се взима клапа втора ръка в моргата монтираш вакома и ако всичко е ок плащаш.
днеска взех от моргата една дроселова клапа и сега няма проблеми като изключим тва че на празен ход оборотите ми са 1000 а не 900 както трябва, но предполагам с малко каране ще се самонастрои...
Не се притеснявай като се самообучи ще се оправят и аз като взех моята 200 километра държа малко обороти и играеха сега вече няма проблем дори ми се оправи и гасненето което преди беше на всяко изключване от скорост като е загряла.
Здравейте! На рама WVWZZZ6KZXR547174 на Поло 1.4mi 40kw кой е номера на дроселовата клапа?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”