zerozero написа:Vidol Nikolov написа:
Хтц-то е мижаво и детска играчка пред самсунга(лично мнение)
Хахаха що говориш глупости бре, ти през плет виждал ли си НТС ми кажи???? че да го сравняваш с тоя чупен пластмасов самсунг и то Desirе, и да кажеш че е детска играчка!!!. Ще ме извиняваш ама се изказваш точно като "Голфаджия" чул от тоя от оня че са много здрави и аре тва е. Вземи чети малко информираи се ползвай малко телефони НТС и тогава да даваш такива кардинални мения за марката. Тва е като да срваниш Туарег с Пасат, еиии развесели ме а е едва вторник

Дали процесора му на самсунга е процесор, дали паметта му е памет, дали резолюцията му е резолюция, дали ВИФИ му е вифи, както каза ти и изреди другите му забележки. И ще кажеш че Дезире с алуминиевия си корпус, гумирания капак и хардуера е играчка????

Написал съм го кратко и ясно,ама не си допрочел и като голфаджия бързаш да биеш тъпана,затова да ти припомня какво написах
Vidol Nikolov написа:
Хтц-то е мижаво и детска играчка пред самсунга(лично мнение)
Това ми е личното мнение,наясно съм със слабостите на самсунга и не си хваля моето-казвам какво не ме кефи и така нататък,ама и Хтц не ме кефи,единственото Хтц дето ми допада е Evo 3d,ама струва цифра.
Всеки има право на мнение нали така-аз зачитам твоето,затова ще съм ти благодарен ако не скачаш така като див петел.
При колите е същото-новата джета я има и за 35000 евро,има я и за 20000..въпрос на вкус е,а за някой ще си е гадно и грозно дърво завинаги(извинявам се за примера)

Та пак да се потретя въпрос на вкус.
Различни стоки,различни хора-различен избор.Проблем?

Никой не те кара да си купуваш дървен Самсунг все пак.
Автора може да погледне и Икспирията на Сони,ако не му е много спешна покупката нека позачака малко.
За Привилег никой нищо не казва?