Утре ще погледна офертата в офиса и ще пиша

Matematiks написа:Kъв е тоя Юбилеен модел без 4х4 бре![]()
само тоя дизел е около и под 30.
Юбилейния модел обикновено е топ оф дъ топ като Ер Ес примерно а тука .....
Тва е некъв Юбилей на Еуратек на инженерната
hooligans написа:Да, но цените на тигуан почват от 50 хилки
Или базов модел Тигуан или фул екстри Йети
А аз нито се интересувам от фул екстри, нито от базов модел
mitko66 написа:http://www.skoda-auto.com/BGR/prices/Documents/price%20lists%2014032012/Yeti_14032012.pdf
brabus написа:Жоре, къде са тези оферти за чисто нова с дизел и DSG за по 30 бона в лева?
Quottzot написа:Струват ви се скъпи Шкодите ,защото всяка екстра е отделна, като в конфигураторите цените са много по-надути. При повечето други марки, екстрите са на пакети, като при рекламните им кампании и др. е дадена цена на колата с единични екстри, които, ако искаш да ги имаш, трябва да платиш за целия пакет, който струва доста повече, само защото в него са включени още един куп ненужни екстри. Тази тенденция е засилена при японските автомобили, но се забелязва и при доста германски производители.
Най-интересното е, че в Чехия при закупуване на чисто нова Шкода с определени екстри, цената й е доста по-висока спрямо цената й в България. Когато купувах моя Супърб, цената му, по приложения конфигуратор в сайт-а на чешкия представител, беше около 100 000лв., но при дилъра, когато го поръчвах, със същите екстри беше около и малко под 80 000лв., което си е голяма, даже бих казал огромна разлика. А, и ако си малко по-нахален, в България всичко става с пазарене. Ставал съм свидетел на нахален клиент, който спазари 10% отстъпка в Еуратек. Само, като си купиш Йети, не качвай отпред хора над 150кг., защото после няма да имаш право-функционираща седалка.
Matematiks написа:Тия двете отстъпки наслагват ли се-10% + 5 бона си е вече нормална сума.Тая от 44 отива на 35,което си е оферта вече
Matematiks написа:
Аз видях скоро новата Фабия комби РС зелен металик и СТРАШНО ми хареса тая кола![]()
Що ги няма цените на РС?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта