Проблем с палене Б4
- vwpassatblade
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с палене Б4
здравейте колеги неска както карах пассата с 90 км изведнъж оборотите паднаха на 0 и почна да губи мощнос и огасна след това няма палене купих нова капачка и палец на делкото и ги смених и пак нямапалене бобината дава ток но неможе да запали преди ми прави проблеми делкото и с др капачка се оправи но сега купих нови и не пали какъв може да е проблема пассата е 2.0 115kc ???
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с палене Б4
Здравей колега ,
За да запали колата трябва да има бензин и ток .Ток щом имаш , да не би нещо по горивната система да е.
На мен ми изгасна по същия начин и се оказа , 4е се е прекъснал кабела от бобината .
За да запали колата трябва да има бензин и ток .Ток щом имаш , да не би нещо по горивната система да е.
На мен ми изгасна по същия начин и се оказа , 4е се е прекъснал кабела от бобината .
- vwpassatblade
- Автомобил:
- Двигател:
гориво има кабела го гледах здрав е помпата си подкачва без проблем и бобината давадобър ток...??
-
- Автомобил:
- Двигател:
А дали дава ток в правилния момент,може да е прескочила зъби от ангренажния ремък.Провери си и подредбата на кабелите първи цилиндър е от към ангренажаvwpassatblade написа:гориво има кабела го гледах здрав е помпата си подкачва без проблем и бобината давадобър ток...??