forski написа:Колеги пускам и една бензинка за коментар и от другата седмица ще се обикаля на огледи.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11331462755822765&f1=detailsспоред вас Highline ли е колата или и това е рекламен трик?
Като засегнахме темата за копчетата при Г4, ESP и ASR трябва ли да имат изнесено копче на таблото ?
На всички обяви за Г4 от 2002г. пише че има ESP и на повечето ASR но копчета за тях няма, що тъй
Ако някой от колегите в Пловдив са виждали колата или познават собственика могат спокойно да споделят впeчатления (размисли и страсти)

Според мен не е Highline, но откровено казано не гледай това, а отделните екстри! Мн често (вероятно някак си така е излизало по-изгодно чрез промоции) колата се води по ниска модификация, а екстрите са добавяни по избор на първия собственик, така е и в моя случай.
И да - според мен трябва при всички положения да има копче ASR/ESP. Не мога да си го обясня в тези 2 случая. При мен има копче.
Иначе за конкретната кола - изглежда добре екипирана, НО забрави за 110 000 при тоя протъркан волан!!
П.с. Лайсните "Golf" не са ли стандартни при всички Г4?